ciddi görünüyor bu sürpriz hareket!
ciddi görünüyor bu sürpriz hareket!
sattýklarýný 2 lerden yerine koyarlar umarým biraz acýsýný hissederler bu sefer çetin cevize çattýlar. pazartesi tavana yürüse de görüsem þu satan genpa nýn boyunu.
Bu gün de satmaya devam etmiþ GenPAZ. üstelik 500 bin lot 1,55-1,57 aralýðýndan.
Ama 1,59 alýþta kapatan hissemiz güçlü bir rüzgarý arkasýna almýþtýr umarým.
Daha önceki yazdýklarýma bakarsan kaðýdý ne kadar savunduðumu, euro-dolar dengesi böyle olduðu sürece çok iyi bilanço beklediðimi, çocuðun biriktirdiklerini bile her ay 100 lot alarak yatýrým yapma kararý aldýðýmý ve hisseye 2014 bilanço rakamlarýna ulaþarak 1,90 hedef çizdiðimi görürsün. ANCAK BUGÜN BÜTÜN BAKIÞ AÇIM DEÐÝÞTÝ. BEN BUNLARA PARA YATIRMAM. ÝSTERSE 1,90 HEDEFE GÝDECEÐÝNÝ ADIM GÝBÝ BÝLEYÝM. HAFTA ÝÇÝNDE SATTIRMAK ÝÇÝ HER TÜRLÜ ÞEYÝ EL BÝRLÝÐÝ ÝLE YAP. SEANS ORTASINDA HABER GÝR FALAN. SONRA DA YETERÝNCE TOPLAMIÞ OLMALI KÝ HAFTA SONUNA GÝRERKEN YUKARI DÝK KAÐIDI. Millete kaðýdý ver taþýt sonra da neredeyse gýrtlaðýný sýkarak al ve sonra da kaðýdý çýkar. Milleti saðýlacak sýðýr zannediyorlar galiba. SPK þunu bir incelese de görsek. Kim kime ne malý satmýþ. Ýçerden kim ne kadar hisse almýþ. BENÝM GÜVENÝM SIFIRLANDI. ÝSPAT EDÝLECEK BÝR SUÇLAMAM YOK AMA BEN DAHA GÜVENEMEM. 1,59'a sürdüðünüz kaðýdý ne kadar taþýtacaksýnýz millete acaba? Alalým 3 ay bekleyelim mi??
Ben gider arkadaþlar kendinize iyi bakýn. Bol kazançlar. Unutmayýn hedef 1,92. Eðer devam edecekseniz malýnýzý bunlara kaptýrmayýn. Bilançoyu da iyi okuyun. Önünüze konmasý muhtemel kaba rakamlara bakýp es geçmeyin. Sosyal medyada bir sürü insan var. Kendiniz beceremezseniz onlara sorun
Bugun bir twitter fenomeni yazmis galiba hisseyi anladigim kadariyla. Her ne kadar oneri mesajini yaklalayamasam da takipcilerinin sorularindan cikariyorum ... Belki icimizde takipcisi vardir ve aciklik getirir. Stop ve kisa vade hedef veren bu fenomen, daha once Ersu, Gerel ve Avod'u yakalamisti. Umarim bu tahta da en az onlar kadar prim yapar. Beni mutlu eden sey ise, koylu kurnazi Genpaz'in ters ayakta yakalanarak 90'a giden topu izlemesi oldu. Umarim inat etmez artik... Bol kazanclar... Yatirim tavsiyesi degildir...
Ozur dilerim yukarida bir arkadas isaret etmis zaten. Kalabalik yaptim kusura bakmayin. Selamlar, saygilar...
Yer Ýmleri