-
suudi de 500 milyar $
*
leblebi değil
*
gözaltılarla 500 milyr $ a el konulduğu söyleniyor.
*
gören göz
-

Originally Posted by
LorD-CaYCi
suudi de 500 milyar $
*
leblebi değil
*
gözaltılarla 500 milyr $ a el konulduğu söyleniyor.
*
gören göz
Suud'a para lazım . Aramco'nun özelleştirme işi yaşa sarmaya başladı. Vergi mevzusu da sıkıntılı. Halk vergi verirsem parlamento kur , demokrasi isterim o zaman diyor.
-
Kasim ayinda %80 benzin zam mi bekleniyor, bes gun gecti ses yok
2018 basindan itibaren yuzde 5 vergi olmali, ama esnafta bilgi yok henuz.
Expat lardan esi ve cocuklari icin once aylik 100 riyal ve her sene 200-300-400-500 sekilde kesinti yapilmaya baslanildi. Yillik iqama parasi 3150 riyal vb maliyetler var sirket veya kisi odemeli..

Originally Posted by
rxpu
Suud'a para lazım . Aramco'nun özelleştirme işi yaşa sarmaya başladı. Vergi mevzusu da sıkıntılı. Halk vergi verirsem parlamento kur , demokrasi isterim o zaman diyor.
-

Originally Posted by
servetbey
Kasim ayinda %80 benzin zam mi bekleniyor, bes gun gecti ses yok
2018 basindan itibaren yuzde 5 vergi olmali, ama esnafta bilgi yok henuz.
Expat lardan esi ve cocuklari icin once aylik 100 riyal ve her sene 200-300-400-500 sekilde kesinti yapilmaya baslanildi. Yillik iqama parasi 3150 riyal vb maliyetler var sirket veya kisi odemeli..
Çok güzel gelişmeler, ancak bu tür gelişmeler (vergiler) demokratik olarak işleyen bir parlamento gerektirir. Umarım yaşlı krala genç olan bunu da anlatmayı ihmal etmemiştir. Zira hep söylediğim gibi Halk her zaman şunu söylemiştir: Bana bakıyorsan kralımsın , ben sana bakıyorsam ben senin kralınım.
Sanırım bunun farkındalar ama paralar suyunu çektiği için mecburen yarı demokratik sisteme geçecekler. Her işte bir hayır vardır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri