Sabah gaplý açtý, icbct ve fade den cok daha hýzlý bir giriþ yaptý, dedim faka bastýk trabzon tutsak biraz iyiydi .. 1 saat geçmedi trabzon düþmeye baþladý icbct tavan![]()
Sabah gaplý açtý, icbct ve fade den cok daha hýzlý bir giriþ yaptý, dedim faka bastýk trabzon tutsak biraz iyiydi .. 1 saat geçmedi trabzon düþmeye baþladý icbct tavan![]()
Demekki önü açýk deilmis,GS ve BJK buna yaklastý![]()
Sportif hisseler spekülatiftir!
Anlamsýz yükselir, anlamsýz düþerler!
Bütün bu anlamsýzlýklarý geçen yýl TS'da, bu yýl da yükseliþ olarak FB'de gördük!
Bana göre anlamsýz hareketler yakýndýr!
Haydi bakalým tekrar en büyük trabzon baþka büyük![]()
Ýnþallah saman alevi deðildir!
GS kýçýna yapýþtý,avrupa vs maçýda yok,þu sýralar eþit sayýlýr GS 5.20,tavaný 21,buda delitavuk misali, FB zaten yaptý pirimini %125, 50 üstünde duruþu düþündürücü,buraya nasýl geldi aklým almýyor,gerçi benim elimde bundan yok 5.20 postaladým gitti,haftaya eleme maçý var,kazanmasý için ölümüne oynamasý lazým,o zaman 6-7 konuþulur,tersi olursa velattalin amin,sadece peþe düþmelere devam.
5,20 demi ayrýldýn ,ben fenerli olarak ayrýlmadým, yarýn tavan yapsýn kaným bordo mavi akar beaa o derece hhahaha![]()
GS'yýn peþine takýldýlar,GS 5.50 üstüne attý,prþinden mafiþ 5 sýnýrýna,buda 5.70 yapmýþtý oda geri tornistan 5.30![]()
Yer Ýmleri