GS'da topukladý,buda topuðuna sýkýyor devamlý 3,25-30 arasý,Gaiba FB maðlubiyeti bekleniyor![]()
GS'da topukladý,buda topuðuna sýkýyor devamlý 3,25-30 arasý,Gaiba FB maðlubiyeti bekleniyor![]()
Ben en fazla Kentten vurdum,maliyetim 180 cývarýydý,þu sýralar 732 tavanda,beklentisi yüksek 80 dolar konuþuluyor,benim uçuk rakamlarlan iþim olmaz,yalnýz BFREN 10.000,dolar bazlý tek lot 300 dolar,4/1 elimde var,1 olaný hep sýfýr olsa yine kardayým,2 sene inatlan bekledim,buda öyle,hedefim 4,belkide dahada üstü
![]()
Lazspor tehlikeli duruþ sergiliyor,bedelli paralarýnýda iç ettiler,temennim hisse satmamalarý,zamanýnda sadri lavuðu çok satmýþtý,temkinli olmakta fayda var,diðer sportifler devamlý yolu doðrultarak zirveleri zorluyorlar,fb 133-bjk 44 üstü-bugün gs 8.40 cývarýndan 8.70 üstü yaptý,genellikle bunuýn peþine takýlýrdý olmadý dahada düþtü,fb-gs ipi göðüsledi ikisi arayý açtý,buda nal topluyor arkalarýndan,bekleyelim bakalým,3.20 altý tehlikeli bana göre,3.10 stoplos çekerim...ytd.
BJK tekrar 50 üstünde,FB 138-GS ve TS sürünüyor,hadi bunu geçtik GS çoktan 10 üstünde olmalýydý FB ile yarýþýyor,anlaþýlmaz denklem,hala düþünüyorum bjk nasýl 50 oldu,FB nasýl 130 üstünde,bunlar gömümü buldu![]()
BJK tavana gidiyor 53![]()
Haydi lazoli FB'yi yendin 4 üstüne atma zamaný.
hadi bakalým feneride yendin diðer sportiflerden de çok geri kaldýn
pazartesi bir tavan yakýþýr artýk![]()
BJK'de maðlup,puanlar TS ile eþit,borsada karga 53-lazoli 3![]()
Yer Ýmleri