Originally Posted by
meksikali
sn erdem06 bedelliye katýlým nasýl düþük oluyor ? diyelim herkes hissesini sattý birileri alýyor olacak sonucta degil mi ? hisse bölündü ve siz elinizden rüchanlarý cýkardýnýz diyelim ama baþkasý gene alacak bu rüchanlarý ve her türlü katýlým olmuþ olmayacak mý ? ben burayý hala anlamadým acýkcasý ?
Bedelli haberini okuyunca ben de ilk o ibareye baktým burdan bi anlam çýkarabilir miyiz diye, Satýlamayan Paylarýn Taahhüdüne Ýliþkin Açýklama: yoktur; yazýyodu. Ama böyle yazmasýný normal karþýlýyorum ben.
Sorunuzu anladým o rüçhanlarý birileri alacak diosunuz, iþte o birileri kim olacak. Ben katýlým bence düþük olur derken kynin katýlýmý düþük olur demek istedim. Ky nin o rüçhanlara pek meraklý olacaðýný düþünmüyorum. Çünkü zaten nominale çok yakýn. Fenerde maliyet düþürmek için gene bi nebze avantajlýydý, 40 tan 12 lere gelmiþ 5 tl nominaldi.
Burada kim toplayacak o rüçhanlarý ben de merak ediyorum, birileri toplayacak tabiki. Sonra rüçhanlar hisseye dönüþecek, kimlerin hisse aðýrlýðý artacak genel payda.
Kolay olacak mý? -Hayýr
Buna deðecek mi? -Kesinlikle evet
Yer Ýmleri