Maliyeti yüksek olan zaten bir þekilde ya elinde tuttu yada lanet olsun dedi çýktý.Bu satten sonra Gelecek le ilgili düþünüp karar vermek lazým.
Noldu 4.77 tabana 3.67 ytd
Bilanço ne zaman gelecek acaba,,,bjk nin geldi.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Böyle hisselerde kimseye tavsiye verilmez. Kimsenin ahýný almamalýyýz. 5 defa taban da , tavan da yapar. Az para ile girmek lazým. Ben 0.80 iken al butonuna basamadým çünkü grafik 0.60 diyordu. Sonra da güvenemedim. 0.80 den alsam mutlaka beni 2 lerde dökerdi. Þimdi ise tahminim yapabilirse 6 ya gider. 4 e çekilir. Fincan kulp yapýp daha da çýkar. Olmazsa zaten 0.80 bile olur. Korona hýzla artýyor. Þelale gibi düþebilir de. Böyle kaðýtlarda sakýn kimseye güvenmeyin. Asla ytd.
Ýlk turda ben de güvenip alamamýþtým,,kaçýrdýk,,ama bu sefer 2 küsürlerden yakaladýk bakalým.
ya herro ya merro,,iz süren stopu takip ederek,sonuna kadar devam,,,,,,, hayýrlýsý artýk.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri