Kablo ,dobur,tspor dayım.Ama tspor dışındakiler SAATLİ BOMBA.....TSPOR GÜVENLİ LİMAN.....!!!!
Öpüyoruuuuummmmm..........!!!!!!!
Kablo ,dobur,tspor dayım.Ama tspor dışındakiler SAATLİ BOMBA.....TSPOR GÜVENLİ LİMAN.....!!!!
Öpüyoruuuuummmmm..........!!!!!!!
İnvesting,telegram derken hissenet te yazamıyorum.Tavan da 2.5 milyon lot ile kapattık.Dobur deli tavan,kablo da tavana yakın kapattı.Kablo ve dobur SAATLİ BOMBA.Bunlarda lotum az olduğu için heyecan yapmıyor bende.Tspor güvenli liman.9.00 üzeri heyecanlanmaya başlarım üst üste tavan tavan gidersek.Yavaş %3-5 gidersek 10 tllerde bile heyecan yapmam tsporda.Çünkü alan alıyor,satan satabiliyor.
Öpüyoruuuuummmm.....!!!!![]()
Son düzenleme : Madenci Davut; 15-11-2021 saat: 18:54.
Arkadaşlar beni yıllardır bilirsiniz.Ben kimseye al sat tut demem.Ben burada alıp sattığım hisseleri açıkça yazarım.Stratejilerimi yazarım.Alan alır ,satan satar.Yazdıklarım da hep gerçeklerdir.Ben rallide veya ralli başlangıcındaki hisselere girip kısa vadede vurkaçlar yaparım.Profile girince de nerede yazdığım belli olur.Ben başka ne diyebilirim ki?Ben başka hisseler hakkında ne diyebilirim?Ben ilgilendiğim hisselerde zaten yazıyorum.Başka hisseler hakkında yorum yapıp kimseyi etkileyemem.Bunca yıldır tek başıma hareket ettim.Geçirmiş olduğum spk soruşturmalarından bir tanesinden bile ceza almadım.Çünkü tek başına işlem yapıyorum.Hiçbir spek grupla bağlantım yok.Bu yüzden rahatım.
Yer İmleri