Tavanladý bir ara 2.45,bundan 2.70 üstünde sattýktan sonra 7 altýndan BJK almýþtým 6 altýna kadar,bundan fazla almýþtým![]()
Tavanladý bir ara 2.45,bundan 2.70 üstünde sattýktan sonra 7 altýndan BJK almýþtým 6 altýna kadar,bundan fazla almýþtým![]()
Bravo be arkadaþ. Ýþlem yaptýðýnýz hisselerde, yükseliþ öncesi hep pozisyon almýþ oluyorsunuz. Düþüþ öncesi de satmýþ oluyorsunuz. Bu nasýl isabet yeteneðidir böyle.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
kemal sunalýn filmi vardý. atla gel þaban. altýlýyý buluyordu her seferinde. sonra arkadaþlarýna anlatýyordu. hepsi kutluyordu þabaný. sonra ama kupou yatýrmadým ki diyordu. iþte o hesap.
tspor - Sermaye Temettü
TSPOR
Tarih Bedelli % Bedelsiz % Temettü % Eski Sermaye Yeni Sermaye
29 01 2024
150,00 0,00 0,00 0 0
09 10 2023
100,00 0,00 0,00 0 0
28 12 2020
111,51 0,00 0,00 0 0
18 02 2019
200,00 0,00 0,00 0 0
07 01 2015
300,00 0,00 0,00 0 0 2013 tarihine kadar güzel yönetildi temettü verdi 2015 dahil 2024 yýlýna kadar sürekli bedelli sermaye artýrdýlar ve paralarý açýk açýk yediler ezdiler ceplerine indirdiler..Þirketi kötü yönettiler soyup soðana çevirdiler kendi þirketleri amacý ve menfaati için kullandýlar..
26 07 2013
0,00 0,00 21,40 0 0
13 02 2013
0,00 0,00 92,45 0 0
16 01 2008
0,00 0,00 110,69 0 0
30 10 2006
0,00 0,00 86,00 0 0
10 10 2005
0,00 0,00 28,07 0 0
Spor þirketleri hisselerinin en deðersizi ve itibarsýzý hisse fiyatý mangýr deðerinde öyle ya at sahibine göre kiþner yöneticileri ahlaki anlamda güven vermeyen bir þahýs kiþilikse yapacak çok fazla bir þey yok zaten spk denen bir devlet kurumu da var malum onlarda evlere þenlik iþlerine gelenlere ceza yaðdýrýyorlar Trabzonspor hisselerindeki fiyat baskýlamalarýna soygunlara,vurgunlara göz yumuyorlar..Allah küçük yatýrýmcýlara aðýr zararlar yazdýrýn maðdur eden þirket yöneticilerini ýslah etsin..ytd.
Kulüpleri dürüst ve ahlaklý yöneticiler yönetiyorsa hiç korkma hakkým gasp edilir diye korkma yatýrým yap çekinmeden .. Yöneticilerin soyguncu,hileci ,yatýrýmcý haklarýný gasp ve maðdur ettiðinden dolayý trabzonspor þirketinin hisselerine yatýrým yapýlabilirmi konusunda þüpheyle ,endiþeyle,kaybedeceðiz korkusuyla yaklaþtýðýmýzdan al yada sat tavsiyesinde bulunanlarý ýsrarla uyarýyoruz asla böyle bir günaha ve vebale vesile olmayýn küçük yatýrýmcýlarý bu hortumculara,haramilere yem etmeyin diye..Fenerbahçe hisselerinin deðerli oluþundan bahsetmiþtik geçmiþ dönemlerde hisse fiyatlarý yaklaþýk 200.tl fiyatlarý görmüþtü ..Þimdi BJK beþiktaþý inceledim % 400 bedelli sermaye artýrýmý yaptý hisse fiyatý 6.00 tl civarýna sarktý ama iki gündür tavan tavan yapýyor þuan 7.29 tl fiyatla tavan kapattý çünkü BJK Spor þirketinin yöneticileri iþi bilen dürüst ve ahlaklý insanlar GS ve Trabzonspor yöneticileri gibi güven duyulmayacak insanlar deðiller..kimse benim babamýn oðlu deðil ben gördüðümü söylüyor yazýyorum fenerbahçe ve Beþiktaþý'da spor futbol anlamýnda sevmem ama düþmanda deðilim...Bu trabzonspor kulübü yöneticilerine Allah ,dürüst ,insaflý ve ahlaklý olmayý nasip etsin..Amin..Ytd.
Sn.Ahmet Aðaoðlu baþkan olduðu zamanda Ertuðrul Doðan hem yönetimde etkili ve yetkili bir isimdi hem de trabzonspor'un gelirini giderini o kontrol ediyordu yani kasa onun konrolünde elindeydi ve bu süreç içerisinde trabzonspor sportif A.Þ 'nin içini dolaylý yollardan boþaltmýþ zararlara gark etmiþtir öyle ki Sn.Ahmet Aðaoðlu görevi býrakýrken borç 1 milya 90 milyon tl idi þimdiyse 5,5 milyar Tl'ye dayandý burada önemli bir sýkýntý problem yokmudur kýymetli yatýrýmcýlar,trabzonlular,trabzonsporlular bu güzide þirketi bu cüzzamlý hasta ve itibarsýz hale getirenler Ertuðrul Doðan ve yönetimidir..Borsada iþlem gören hisse fiyatlarýna 2.30 tl bakarsanýz gayet açýk bir þekilde sýkýntý olduðunu þirketin içinin soyulduðunu anlarsýnýz ..Þirketin paralarýný bu güne kadar yapýlan 100 lerce iþe yaramaz futbolcular üzerinden ceplerine indirdiler (örnek: Edýn Wisca,baþakþehire aslýnda 4,5 milyon euro vermediler ama vermiþ gibi evraklar düzenlendi resmi açýklama yapýldý 2 milyon euro'ya transfer yapýlmýþsa 2,5milyon euro zulaya indirildi alýrken de satarken de buna benze yüzlercesi var) ama benim saf hemþehrilerim hala baðýrýyorlar' þampiyon yap bizi cehennemde yak bizi' diye slogan atýyorlar soygun üstadý býyýk altýndan sýrýtýyor bu sinir bozucu duruma aklým almýyor..%450 bedelli sermaye gelirleri milyarlarca tl nereye kanalize edildi buharlaþtýrýldý bakýnýz Beþiktaþ %400 bedelli sermaye artýrdý ama borsada iþlem gören hisse fiyatý 7.60 tl'nin üzerinde keza Galatasarayýnda hisse fiyatý 7.70 civarýnda ama bu cüzzamlý hisse fiyatý 2.30 tl aradaki devasa farka bakarmýsýnýz Fenerbahçeyi zaten ayrý tutuyorum adamlar þirketlerinin borsadaki itibarlarýný en üst düzeyde tutuyor saygýnlýklarýný muhafaza ediyorlar Baþkanlarý kulüp ve hisselerine sahip çýkýyor takdir ve tebrik ediyorum Sn.Ali Koç baþkaný..ytd..
Trabzonspor boss, great leader (Reis), please go to meet with the banks and smoke the peace pipe in order to pay our debts early. But you cannot be a hero because you are too cowardly and not brave. Look, Beþiktaþ made 1.80 TL plus on weekdays. inþallah..ytd.![]()
Çok geyik yapýp hisseyi kötüleyen var , elinize ne geçiyor ! Kimse prejeyi ve gelecek parayý bahsetmiyor , varmý bilgisi ve yorumu olan ?
Yer Ýmleri