Helal olsun sana Þenol hoca,10 kiþi kalmýþsýn 1-1 iyi bir sonuç,zaten temennim beraberlikten yanaydý ne þiþ ne kebap yandý![]()
Helal olsun sana Þenol hoca,10 kiþi kalmýþsýn 1-1 iyi bir sonuç,zaten temennim beraberlikten yanaydý ne þiþ ne kebap yandý![]()
%200 bölünüþ rakamý E 1.21-R 0.43...temennim E 1 tl altýna inmemesi,takýmýn durumuna ve þenol hocaya baðlý,zaten yönetimi boþ verdik,devamlý bedelli olurmu ?,daha önceki bedelliden gelen paralar ödenmedi ?hýrsýz hamsi spor,adamlar borsadan bulmuþlar geçimin kaynaðýný![]()
R fiatý çok düþük,ne o 0.30-40 arasý,neyse toplayalým bakalým armutlarý,ama E durumuna göre yüksek sayýlýr,çünkü alýþ düþük,ama R fiatý 1 tl ödeme yaparken,buda 1.30 üstü yapýyor,normalde alýnma yeri 0.20 altý...ytd.
Çöpspora gelin,bedava çöp daðýtýyorlar alan yokmibugün 1.13 bile yaktý
R ise 0.26 krþ
...ulen yönetim hisseyi ne hale soktunuz,bu hisse zadri zamanýndaki duruma düþtü,ama o hiç olmazsa 30 üstüne attýrmýþtý
![]()
Sn refaha rüçhan mi almak Mantýklý E mi
Ayrýca 1000 lot hissem var bu durumda bedelli sonunda kaç hissem olur acaba ve hisse fiyatý nasýl belirlenecek þimdiden teþekkürler
Bilemiyorum,R 0.20 altýnda olmasý kanýmca,çünkü bedelliye katýlým R fiatý 1 tl,E 1.14,belkide bakmýþýz fýrlamýþ,gerçi çoðu yatýrýmcý bundan kaçtý 2.70 olunca,biride bendim kaçanlar arasýnda,ama 2 altýna inince tekrar topladýk gölü yedik,þu anda bende zarardayým,tabiki kardan zarar,bekliyoruz nasýl olsa zaman bol...ytd.
Yer Ýmleri