inveo ýþýðý var bunda kayýtlý sermaye tavanýný da arttýrdý
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
:D uzun zamandýr burdayým, inveo bilançosunda gedik karý baya yüksek gözüküyor:D x5 fazla kar olacak gecenseneye göre
ben sahsen bedellý bedelsýz sermaye artýrýmý beklýyorum. inveo yatýrým bankasý kuracaksa buna gediginde ortak olacagýný dusunuyorum. cuma gunu tabandan tavana döndü neredeyse, ve + kapattý. Ýnveo yukarý harekete devam ettýgý surece gedikde gidecektir.
bu hafta kayýtlý sermaye tavaný yukseltýlmesý onaylanýr
sürec takýbýnde beldelý bedelsýz sermaye artýrýmý gelebýlýr.
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Dostum ben hep pc basýndayým iþim bu konyada hacým gozler gýrer cýkarým bedelsýzcýler hareket eder gýrer cýkarým. Kimsenin lafýný cýddýye almam Yatýrýmýmý kendým yaparým. Ýyi malda sivrisinek cok olur
Namýk Kemal
Ýnveo bilançosunu oku gedik menkulun %47 ýnveonun(gedýkyatýrým) orada gedýgýn karýný 730mýlyon gosterýyor galýba buyuk olasýlýk yenýden degerlendýrme yapýldý zýra ýnveoda karýný 5 katladý(rakamlar net olmaya býlýr aklýmda kaldýgý kadarýný yazýyorum. inveoyu 67 tlden twýtrýda bir üstad soylemýstý ben almaya o vakýt cesaret gosterememýstým. Fakat ýnveonun dýger sýrketý gedýgk yatýrým oldugunu gorunce hemen atlamýstým. brut gelene kadar her gun alsat yaptýrdý para koydu.
kisisel tahmýným perþembe gunune kadar sermaye tavaný haberý gelýr ardýnada %200 bedelsýz %200 2 tl bedellý sermaye artýrýmý yapabýlýr. bedelli yaparsada ýnveonun kuracagý yatýrým bankasýna ortak olur sayetki böyle bir haber duserse........
Namýk Kemal
Yer Ýmleri