Þirketimizin 14.12.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararý ile Þirketimizin 40.000.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin, 200.000.000 TL'lik kayýtlý sermaye tavaný dahilinde 20.000.000 TL artýrýlarak 60.000.000 TL'ye halka arz fiyatýndan primli olarak çýkarýlmasýna, sermaye artýrýmý kapsamýnda ihraç edilen toplamda 20.000.000 TL nominal deðerli olmak üzere beheri 1 TL nominal deðerli 20.000.000 adet nama yazýlý paya iliþkin olarak Þirketimizin pay sahibi olan Gedik Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin yeni pay alma haklarýnýn halka arz kapsamýnda talepte bulunacak yatýrýmcýlar lehine tamamýna kýsýtlanmasýna, sermaye artýrýmý kapsamýnda ihraç edilen toplamda 20.000.000 TL nominal deðerli payýn belirlenecek halka arz fiyatýndan, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ("SPK") ilgili düzenlemeleri kapsamýnda halka arz edilmesine, artýrýlan sermayenin halka arz gelirlerinden karþýlanmasýna ve çýkarýlan paylarýn tamamýnýn halka arz kapsamýnda satýlamamasý durumunda, halka arz kapsamýnda satýlamayan paylarýn halka arz sonrasýnda alýnacak yeni bir yönetim kurulu kararý ile iptal edilmesine karar verilmiþtir.
Þirketimiz tarafýndan söz konusu Yönetim Kurulu Kararý kapsamýnda, Sermaye Piyasasý Kurulu ve Borsa Ýstanbul AÞ'ye 14.12.2023 tarihinde baþvurular yapýlmýþtýr. Pay halka arzýna iliþkin Taslak Ýzahname ekte yer almaktadýr. *Taslak izahname Þirketimizin www.marbas.com.tr ve *halka arza aracýlýk eden Gedik**Yatýrým Menkul Deðerler AÞ'nin www.gedik.com internet adreslerinde ilan edilmiþtir.
S*ermaye Piyasasý Kurulu'na yapýlan baþvuru incelenecek olup, izahname Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan henüz onaylanmamýþtýr. Sermaye Piyasasý Kurulu'nun onayýný takiben kesinleþen izahname ayrýca ilan edilecektir.
Geliþmeler kamuoyu ve yatýrýmcýlar ile paylaþýlacaktýr.*
Kamuoyuna saygýyla duyurulur. ** *

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri