Originally Posted by
mohikan
ATLAS YAT.ORT...
Umut kardeþ, sana bir þey soracaðým. Yatýrým Ortaklýðý þirketlerinin portföyündeki hisselere ulaþabileceðimiz bir kaynak var mýdýr? Yoksa sadece KAP haberleriyle mi haberdar oluyorsunuz?
Atlas'ýn 2009 dibinden baþlayan 17 dalgalýk bir trendi var ve 2010'da gördüðü 3.80 henüz 11.zirvesi.
Yani uzun vadede 3.80 üstünde 6 zirve borcu kalmýþ.
Düzeltme (sarý iv) 2014'te inebileceði maximum noktaya kadar (sarý i tepesi) inmiþ.(0.60 TL)
Geçen yýl sanki yeni zirve için yeni bir trend baþlatmýþ gibi hareketlenmiþ.
Ama martta gördüðü 1.87'den sonra OBO yaparak dibi bir kez daha ziyaret etmeyi kafaya koymuþ.
Destekler 0.80, 0.70 ve nihayetinde 0.60 olup bana göre bu hissede 0.60 altý yoktur.
Uzun vadede ise 3.80 üstünü mutlaka görecektir.

Üstadým emeðine saðlýk. Portföy bilgilerine ben de ulaþamadým, þirketi kap ve kendi internet sayfasý üzerinden takip ediyorum. Sadece hisse senedi yönetimi yapmýyorlar þirket deðiþik sektörlerde yatýrým ortaklýðý da yapýyor, ayrýca ekim ayýnda bedelli sermaye artýrýmý da yaptý. Ýlginiz için teþekkür ederim. Güzel günler dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri