Merhabalar Mohikan Hocam, ben suzdeb hisse senedinden ziyade daha genel olarak dolar, faiz,altýn ve bistý 2018 yýlý için deðerlendirebilir misiniz? Saygýlarýmla.
Merhabalar Mohikan Hocam, ben suzdeb hisse senedinden ziyade daha genel olarak dolar, faiz,altýn ve bistý 2018 yýlý için deðerlendirebilir misiniz? Saygýlarýmla.
Hakkini helal et degerli hemserim...hafta sonu bekliyom....tessekkueler
ustadim isdemir yorumunuzu merak eder dururum ...
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan emekleriniz için teþekkürler. Rica etsem AKGRT ve SEKUR da inceleyebilir misiniz?
Hemserim....Tugcelik.....tessekkurler....
5-6 ay kadar önce yukarýda alýntýladýðýmýz HAFTALIK grafikteki 6 dalgalýk bu sayým 20.000 USD'nin dibinden dönerek bitti.
20 bin rakamýný bir kaç yýl sonra görür demiþtim ama maþallah 1 yýl bile bekletmedi, demek ki acelesi vardý.
Þimdi çok ama çok saðlam bir düzeltme yapacaktýr. ABD ve dünya borsalarý ile birlikte...
![]()
DUHUL : 1999
6 ay önceki sayým...
Son durum...
KISA VADE...
6 dalgalýk düþüþ trendinin 4. dibini 1.40 ile yapmýþ.
Þimdi yaptýðý tepki dalgasý (yeþil 4) olup düþen trendi yukarý kýrarsa (1.63) tepkinin boyutu 2 TL'yi geçebilir.
Ama 1.40 altýndaki 2 dibini daha mutlaka yapacaktýr.
UZUN VADE...
HAFTALIK 6 dalgalýk bu trendin 4 zirvesi yapýlmýþ.
Bana göre 1.20 aþaðý geçilmemek þartýyla 3.80 üstünde 2 zirvesi vardýr ve 5.54'teki eski zirvesini görüp tamamlayabilir.
![]()
GLRYH...
KISA VADE...
6 dalgalýk bu sayýmda 4 zirve yapýlmýþ, düzeltme derin olmuþ.
0.92 altýna düþmemek þartýyla 1.69 üstünde 2 zirve daha yapmalýdýr. 2 TL'nin biraz üstüne çýkabilir.
Aslýnda yükselen trend çizgisi olan 1.02 TL kýrýlýrsa yeni zirve hayali biter, bunu kýrmamasý gerek.
UZUN VADE...
6 dalgalýk bu sayýmda yeþil IV tepki dalgasýný yapýyor ve bu sayýma göre en fazla 2.29'a kadar (yeþil I dalgasý) çýkma ihtimali olabilir, daha sonra nihai dibini yapmak için 0.75 altýna doðru son yolculuðuna çýkacaktýr.
![]()
Yer Ýmleri