Eyvallah kardeþlerim.
Bu topik devam ediyorsa sizin gibi (sanal da olsa) dostlarýmýz sayesinde ediyor zaten...
Bekleyelim görelim uyvar41 kardeþ...
Bu uzun vadeli bir sayým, 1-2 aylýk deðil.
3. dalgalar baþladý sanmýþtým ama henüz baþlamadý. 28.88 kýrýlýnca baþlayacak.
Saatlik grafiklerde de flama üstüne flama yapmaya baþladý, durduramýyoruz kardeþim...
Bu kadar ýsrarla Aselsan yazýyorsun ve duygusal davranýyorsun. Demek ki Aselsan taþýyorsun, hayýrlýsý olsun.
Ýnþallah ben yanýlýrým, yeter ki 35-40 TL'den alanlar kaybetmesin.
Ben kimsenin kararlarýný etkilemek istemem.
Son olarak; ikincil halka arz neden yapýlýyor, sen açýkla biz dinleyelim.
Gelen para bütçeye yama yapmak(Suriyelileri o yüzden yazdým) ve seçim için kullanýlacak
Madem Aselsan kar ve temettü þampiyonu olacak, devlet neden elindeki hisselerin bir kýsmýný daha satmak istiyor.
Fiyatýnýn balon olduðunu bildiðinden olmasýn sakýn...
Hafta sonu zaman bulursak bakarýz...
DUHUL : 1999
Abi seni insan olarak severim, genel kültürüne ve teknik bilgine birþey söylemek benim haddim deðil,
Ama aþkla iþi çok karýþtýrýyosun.
Kafanýn arka tarafýndaki siyasi beklentiler reel gerçekleri kaçýrmana sebep oluyor..
Sonra korkunç hatalar yapýyorsun arada..
ASELSAN gibi kaðýdý Suriyelilere baðladýn ya... pessss...
Yýllardýr topladýðým Aselsanlarý, 45 üstü veririm,en pahalý 13 den aldým zaten, 45 üstü zaten bir yýl için çýlgýnlýktý..
Klasik halka arz rallisi. 30 ortalama ile aldýklarýmý, 40 üstü gazlarým, bu arada bilanço,bedelsiz falan duruma bakarýz..
Olmadý durur, akmaz,kokmaz Asiller..
Yeni gözdem Parsan, 6 aydýr topladým, sana 100 üstünde vericem onlarý)
Ben iþime bakarým, tavuk mu yumurtadan, yumurtamý tavuktan çýkar, ona sen kafa yoruyorsun yeterince)
30 aldýklarýmý 40 üstü 45 verýrým dýyorsun...sonra olmazsa durur akmaz kokmaz dýyorsun...ben anlayamadým aselsan 45 mý olacak yoksa akmaz kokmazmý olacak...þimdi sn. mohýkana reel davranmýyorsun dýyen býrý olarak aselsandaký realýtený pek anlayamadým..hedef 45 mý..yoksa dussede önemlý degýl akmaz kokmazmý..ayrýca bu akmaz kokmazýn reel olarak kaç tl.ye denk geldýgýnýde pek anlayamadým..mesela 10 tl..veya 15 tl..olabýlýrmý... hýsseyle ýlgýlenen temel analýzý hakkýnda býlgýsý olan sýze gore mesela düþerse kaça kadar düþer..sn. mohýkan düþer derken teknýk analize gore soyluyor..yanlýþ anlama sn.mohýkana reel davranmýyorsun derken senýn realýten ne onu anlayamadým...
Son düzenleme : mavýbeyez; 29-12-2017 saat: 23:47.
Yer Ýmleri