Ky bu kadarmý nefret etmiþ bu kaðýt tan?
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky bu kadarmý nefret etmiþ bu kaðýt tan?
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: [BERA FLAP ISBIR ISCTR SASA TEKTU VKGYO ] MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ. Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/654366 Paylarýn Borsada Ýþlem Gören Niteliðe Dönüþtürülmesi
Özet Bilgi DÖNÜÞÜM Ýlgili Þirketler BERA, FLAP, ISBIR, ISCTR, SASA, TEKTU, VKGYO Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satýþa konu edilebilmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr.
Borsa Kodu Sýra No Satýþa Konu Pay Ünvaný Grubu Yatýrýmcýnýn Adý-Soyadý Ünvaný Nominal Tutar (TL)* Tsp Ýþlemi ** Satýþ Kýsýtý ** BERA 1 BERA HOLDING A.S. E AHMET GENÇLER 6.255,000 FLAP 2 FLAP KONGRE TOPLANTI HIZMETLERI OTOMOTIV VE TURIZM A.S. E AHMET GENÇLER 751.829,750 ISBIR 3 ISBIR HOLDING A.S. E CANBERK FISKECI 65,610 ISCTR 4 TÜRKIYE IS BANKASI A.S. C GRUBU E AHMET GENÇLER 500,000 SASA 5 SASA POLYESTER SANAYI A.S. E AHMET GENÇLER 10,000 TEKTU 6 TEK ART INSAAT TICARET TURIZM SANAYI VE YATIRIMLAR A.S. E SONER YILMAZ 14.500.000,000 VKGYO 7 VAKIF GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. E AHMET GENÇLER 20.000,000 (*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarýnda binlik ayracý olarak nokta (.), küsürat ayracý olarak ise virgül (,) kullanýlmaktadýr.
(**) Ýlgili veriler üye bildirimi doðrultusunda yayýnlanmaktadýr. Borsa tarafýndan satýþ iþleminin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemi olarak (TAS) yapýlacaðý duyurulduktan sonra TAS iþlem tarihinde paylar borsada iþlem gören tipe dönüþtürülecek olup, aksi taktirde dönüþüm iþlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktýr.
Tarih göstermiþtir ki bilge herþeyi bilmez,sadece ahmaklar herþeyi bilir...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu haber yarýn kaðýdý nasýl etkiler acep ??
Kap : Flap 12:51
flap.e ýslem sýrasýnda sureklý ýsleme ara verýlmýs, tek fýyat emýr toplama baslamýstýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
11800 altý varmý nerede duracak acep
Yay iyice gerildi, bir anda 11.80 kere kadar sallamasý ve seansýn duracaðýný da çok iyi bildikleri halde ve Afrine müdahaleyi ayrýca da düþen endeksi de bahane ile son bir kez Beyaz da da yaptýklarý gibi hareketler sezinledim þahsi düþüncem bu yönde .
Yer Ýmleri