Brt takas son gn bugn idi.
E5603 cihazmdan Tapatalk kullanlarak gnderildi
Brt takas son gn bugn idi.
Genel Kurul lemlerine likin Bildirim A+ A-
zet Bilgi
2017 YILI OLAAN GENEL KURUL TOPLANTI SONUCU
Yaplan Aklama Gncelleme mi ?
Evet
Yaplan Aklama Dzeltme mi ?
Hayr
Yaplan Aklama Ertelenmi Bir Aklama m ?
Hayr
Genel Kurul ars
Genel Kurul Tipi
Olaan Genel Kurul
Hesap Dnemi Balang Tarihi
01.01.2017
Hesap Dnemi Biti Tarihi
31.12.2017
Karar Tarihi
01.03.2018
Genel Kurul Tarihi
26.03.2018
Genel Kurul Saati
14:30
GK'na Katlm in Pay Sahibi Olunmas Gereken Son Tarih
25.03.2018
lke
Trkiye
ehir
ANKARA
le
ANKAYA
Adres
Birlik Mahallesi Podgoritsa Caddesi No:1 ankaya/Ankara
Gndem Maddeleri
1 - Al, Toplant Bakanl'nn oluturulmas ve Toplant tutanaklarnn imzalanmas hususunda Toplant Bakanl'na yetki verilmesi,
2 - 2017 Yl hesap dnemine ait Ynetim Kurulu Faaliyet Raporunun grlmesi ve onaya sunulmas,
3 - 2017 yl faaliyet ve hesaplar hakknda Bamsz Denetim irketi PWC Bamsz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Mavirlik A..'nin Bamsz Denetim Raporu zetinin okunmas,
4 - 2017 Yl hesap dnemine ait finansal tablo ve raporlarn grlmesi ve onaya sunulmas,
5 - Ynetim Kurulu yelerinin irketimizin 2017 dnemi faaliyetlerinden dolay ayr ayr ibra edilmesi hususunun onaya sunulmas,
6 - Sresi dolacak Ynetim Kuruluna ye seilmesi,
7 - Ynetim Kurulu'nun 2017 yl hesap dnemi iin kar datmna ynelik nerisinin okunmas, grlmesi ve onaya sunulmas,
8 - Ynetim Kurulu yeleri ve st Dzey Yneticiler iin yaplan demeler hakknda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve Ynetim Kurulu yelerinin cretlerinin belirlenmesi,
9 - Ynetim Kurulunca yaplan Bamsz Denetim Kuruluu seiminin grlmesi ve onaya sunulmas,
10 - 2017 yl ierisinde ilikili taraflarla yaplan ilemler hakknda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve hazrlanan "likili Taraf lemleri Raporu"nun sonu blmnn okunarak, pay sahiplerinin bilgisine sunulmas,
11 - 2017 yl hesap dneminde yaplan yardm ve balar hakknda pay sahiplerine bilgi verilmesi, 2018 yl hesap dnemindeki yardm ve balar iin st snr belirlenmesi, Ynetim Kurulu'na yetki verilmesinin grlmesi ve onaya sunulmas,
12 - irket'in 2017 ylnda 3. kiiler lehine verdii teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakknda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
13 - Ynetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahipleri, Ynetim Kurulu yeleri, st dzey yneticiler ve bunlarn e ve ikinci dereceye kadar kan ve shr yaknlarnn; Trk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri erevesinde 2017 yl ierisinde gerekletirdikleri ilemler hakknda pay sahiplerine bilgi verilmesi ve ayn konuda 2018 ylnda ilem yapabilmeleri iin izin verilmesi hususunun onaya sunulmas
14 - Dilek ve grler,
15 - Kapan.
Gndemde Yer Alan Hak Kullanm Sreleri
Kar Pay Datm
Sermaye Artrm/Azaltm
Genel Kurul ar Dkmanlar
EK: 1
2017 GK Genel Kurul Daveti Gndem ve Vekaletname.pdf - Dier Genel Kurul ar Dokman
EK: 2
2017 GK BLGLENDRME DOKMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokman
Genel Kurul Sonular
Genel Kurul Yapld m?
Evet
Genel Kurul Sonular
Yaplan Genel Kurul Toplantsna ait Toplant Tutana ve Hazr Bulunanlar Listesi ekte sunulmutur.
Hak Kullanm Sreleri le lgili Alnan Kararlar
Kar Pay Datm
Grld
Sermaye Artrm/Azaltm
Kabul edildi
Genel Kurul Sonu Dkmanlar
EK: 1
2017 GK TOPLANTI TUTANAI.pdf - Tutanak
EK: 2
2017 GK HAZIR BULUNANLAR LSTES.pdf - Hazr Bulunanlar Listesi
Ek Aklamalar
Yukardaki aklamalarmzn, Sermaye Piyasas Kurulunun yrrlkteki zel Durumlar Tebliinde yer alan esaslara uygun olduunu, bu konuda/konularda tarafmza ulaan bilgileri tam olarak yansttn, bilgilerin defter, kayt ve belgelerimize uygun olduunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doru olarak elde etmek iin gerekli tm abalar gsterdiimizi ve yaplan bu aklamalardan sorumlu olduumuzu beyan ederiz.
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardr. Ben hibir zaman umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatrk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
%9 oldu d yuh ya
bedelsiz iin spk ya nezaman baruvu yapak bunlar ne bekiyorlar
istediin kadar d 35 e kadar burdayim. ytd
SM-G930F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
benim 35 im burasym😁
SM-G930F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri