Venus_V3_5570 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Venus_V3_5570 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
verdik gitti %17 kar kalanlara iyi kazanclar
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Ulan giremedik be tuhhh be
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaptýn ama ben yoktum neye yarar geç de yaptýn yapacaðýný
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
kap :
29.09.2017 15:41:20
FLAP.E Ýþlem Sýrasýnda Devre Kesici Uygulamasý Baþlamýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn. Cefaks son 1 Ay alanlarý ve satanlarý rica edebilirmiyiz. Saygýlar YTD.
Saçma sapan hareketleri var. Bugün tüm gün izledim ve ne yapmaya çalýþtýðýný bir türlü çözemedim. Neden böyle geri çekildiðini de anlamadým. Ky nýn 3, 40 lardayken anladýðýný hiç sanmýyorum. Belki Çömez bir iki ky atlamissa onu bilemem. 3, 2 nin altina inerse belki trade yapmak için alabilirim. Bu hissede ancak al sat yapýlýr zaten. Yoksa hareketleri öyle böyle deðil. Ytd
Abisi beyazý brüte aldýlar. Þimdi ona ters hareket edeceðini sanmam. Beyaz da iþler sakat. Ama brüt tukasýn sadece 15 gün olmasý bu iki hisseye benim ilgimi artýrdý. Çünkü beyaz brütte daha rahat hareket edecek. Belki tabandan tavana hareketleri bile görebiliriz. Flap ise beyazýn yukarý sert hareketlerinde ona bir miktar ayak uydurabilir.ben bu iki hissenin yakýndan takip edilip uygun bulunan yerlerde girilirse iyi kazandirabilecegini düþünüyorum. Mesala benim için beyaz 9 un altýnda flap 3 ün altýnda uygundur. Asla ytd. Sonuçta tehlikeli hisseler.
Yer Ýmleri