FINBN Konsolide 2017/9 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 1.364.169.000 Yýllýk Deð%:55 Grubun Karý (Zararý): 1.363.701.000 Yýllýk Deð%:55
FINBN Konsolide 2017/9 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 1.364.169.000 Yýllýk Deð%:55 Grubun Karý (Zararý): 1.363.701.000 Yýllýk Deð%:55
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Süper kar açýkladý ama hisseye yansýr mý bilmem
Bu kar artýþ oraný baþka bir hissede olsa yarýn tavan açar
çok baþýboþ hisse sahipsiz gibi ,bakalým yarýn ne yapacak
Tahtada kim alým yapýyor? Gören var mý?
Yine ayný bir baþý boþluk hareketler. Bu spek bu tahtaya yakýþmýyor. Herhalde Katarlý ki bizim borsayý çözemedi gavat
bu aralar Hüsnü Özyeðin'in kitabýný okuyorum, anlattýðýna göre bir gün düðüne gitmiþ ve kendinden yaþça çok küçük olmayan birisi elini öpmek istemiþ Özyeðin öptürmemiþ. neden elini öpmek istediðinin sebebini sorduðunda 18-19 yýl önce babasý finansbankýn kuruluþunda %1 hisse alarak (o zaman 120.000 dolar) oðluna vermiþ oðluda -el öpmek isteyen- bu hisseyi satmamýþ ve finansbank satýldýðýnda payýna yaklaþýk 50 milyon dolar düþmüþ.
Garanti kar açýkladý ve aldý baþýný gidiyor. Sen de o oranda kar açýkladýn ama hep verme derdindesin. Yazýk bize de
Koskoca FÝNANSIN haline bak in cin top
Yer Ýmleri