Bilanço günü yaklaþtý,Hisse tavana yapýþtý.. Forum sayfasýnda kimse yok..;-)
Bilanço günü yaklaþtý,Hisse tavana yapýþtý.. Forum sayfasýnda kimse yok..;-)
Kanal Ýstanbul ile alakalý olsa gerek. Malum Katarlýlar çok kazanacak. Ayrýca düþen trend çizgisinin üstüne çýkýp bugün de teyidini aldý.
Geçen sefer 5 liraya indiremediler bu sefer hýzlý baþladýlar bakalým baþarabilecekler mi ytd
[QUOTE=DEMLÝKEYF;4649281]Geçen sefer 5 liraya indiremediler bu sefer hýzlý baþladýlar bakalým baþarabilecekler mi ytd[/QUOTE
Bankanýn,Halka açýk oraný % 1 bile deðil.Piyasada lot miktarý az...5 liraya deðil de,belki 45-50 liraya belki indirebilirler.. Borsa'dan çýkmayýp Sermaye arttýrmak için baþvuru yaparlar ise, þenlik o zaman baþlar..
Bugün tabanda bekleyen lot miktarý ve kaç lot ile taban oldu.??. Bilmiyorum..
Bende 7.lot hisse var... Ýþlem de yapmýyorum,Önemsemedigim için de bakmiyorum...
Meksa hem qnbfb de hem de qnbfl de epey mallandý bakalým ne olacak
Borsada fiyat yoktur , trend vardýr.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Meksadaki çok þeytan 800K kazandý sadece qnbfb den kalaný satarsa milyonu geçer yalnýz usta biri kesinlikle
Borsada fiyat yoktur , trend vardýr.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
1 Eylül seans sonuna kadar brüt takas gelmiþ.
Ortada fol yok yumurta yok gerçek bir sebep yok gayet güzel þekilde yukarý hareket devam ederken gattarlýlarýn birbirlerine attýðý al gülüm ver gülüm biçiminde dar alanda kýsa paslaþmalarýyla vakit geçirirken Kütt brüt takas.....
Oldu mu þimdi ? nah alýrsýn elimde ki brütü...vermiyorum lan düþür 5 TL ye göreyim ense traþýný sen madrabaz bile olamazsýn çünkü madrabaz bile oyununda mýzýkçýlýk yapmaz dobra oynar ytd
Yer Ýmleri