Qatar Borsa Istanbula’ da % 10 ortak olmuþ ytd
Qatar Borsa Istanbula’ da % 10 ortak olmuþ ytd
Bekleyeyim dedim düþüyor sizin yapacaðýnýz iþin
Borsada fiyat yoktur,trend vardýr.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Bankamýz'ýn hakim ortaðý Qatar National Bank (Q.P.S.C.) (QNB) tarafýndan Bankamýza gönderilen açýklama aþaðýda kamuoyu ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunulmaktadýr:
"Qatar National Bank (Q.P.S.C.)'ýn QNB Finansbank A.Þ.'deki ortaklýðýna iliþkin olarak, Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin 17.09.2020 tarih ve 2020/58 sayýlý Pay Piyasasý Pazar Yapýlanmasýna iliþkin duyurusu güncel makroekonomik görünüm paralelinde deðerlendirilmiþtir. Deðerlendirme neticesinde, fiili dolaþým oranýnýn %5 oranýnýn üstüne çýkartýlmamasý halinde QNB Finansbank A.Þ. paylarýnýn 1 Ocak 2021 tarihi itibarý ile Piyasa Öncesi Ýþlem Platformu'nda (PÖÝP) iþlem görebileceði hususunda tarafýmýzýn bilgilendirildiðini, QNB Finansbank A.Þ.'nin fiili dolaþým oranýnýn %5'in üstüne çýkartýlmasýna yönelik Qatar National Bank (Q.P.S.C.)'ýn herhangi bir yönetim kurulu kararý, planý ve/veya niyeti olmadýðýný beyan ederiz."
Peki þimdi ne olacak herkes kaç aydýr bekliyor. Ha bugün ha yarýn gelen kapa bak
Katarlýlar,Borsadaki minik ortaklarýna birþey katmamaya ,Kendi haline býrakmaya karar vermiþler....
Çölde serap görüp,Hayal kuranlara geçmiþ olsun..
Ya arkadaþ nereden bulaþtým bu hisseye ben. forum sayfasýnda yazaný bile yok...
Yer Ýmleri