bunlarýn ALLAHLA iþi olmaz bunlar faizle para yiyor iþleri dalevera yaniayrýca çýkacaksa bile bi süre oyalar hemen yukarý patlamaz bu rakkamlarda kalsa iyi 5 lere gelirse mýçtýðýmýzýn resmidir
bunlarýn ALLAHLA iþi olmaz bunlar faizle para yiyor iþleri dalevera yaniayrýca çýkacaksa bile bi süre oyalar hemen yukarý patlamaz bu rakkamlarda kalsa iyi 5 lere gelirse mýçtýðýmýzýn resmidir
milyar dolarlýk banka 3-5 gömlekçi ********in elinde oyuncak olmuþ.. spk izler anca...
Aracý Kurum Dagýlýmý
http://share.matriksdata.com/share.a...07172001579785
ne kadar daha düþüreceklerki bu seviyeleri teknik olarak soðutma görüyorum....deniz bile 4 ü geçti. endekste 110 potaya girmiþ.. sabahtan akþama kadar karþýlýklý iþlemler..
Kendilerini parçalasalar elimdeki hisseyi satmýcam gerekirse yýllarca beklerim paranýzý yiyeceðim bu kaðýdýn
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
FINBN Solo 2017/6 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 809967000 Yýllýk Deð%:47
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
FINBN Konsolide 2017/6 Aylýk NET DÖNEM KARI (ZARARI): 895501000 Yýllýk Deð%:57 Grubun Karý (Zararý): 895188000
Yer Ýmleri