Sofra "black friday"'i bekliyormuş![]()
Sofra "black friday"'i bekliyormuş![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yaz için zaman belliyse en iyisi erken rezervasyon, erken rezervasyon gerçekten iyi indirimler oluyor yoksa inanilmaz yapistiriyorlar.. Bizim zaman net olmadığı için yazın saçma sapan paralar vermek zorunda kalıyoruz. Tek güzel yani herşey dahil olması kaliteli alkol ve yemek.. Rixos ve Voyage otellerinden şaşmam.
Drone ve fotograf yazıcısı baktim ama hiç black friday indirimi olan yok.. Başlarım böyle black friday'e .. Bugün kafede aliexpress fiyatları gösderdi sayın repulse bizim siterin black friday indirimlerinin yari fiyatına üstelik kargoyu bedava yolluyor adamlar.. Biraz geç geliyor yurt dışı olduğu için ama fiyatlar acayip şaşırtıcı.
https://hobbyking.com/en_us/drones/rtf-pnf-arf.html
Drone alacaksanız, buradaki modelleri öncelikle inceleyin.
Epeydir bu konuyla ilgilenemiyorum emme, modelci siteleri daima iyidir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Doktor arkadasim almış harika birşey abi.. İnsan acayip rahatlıyor kullanırken çekim yaparken.. Siteye bakayım simdi olmadı yilbasinda gidince alıp getirneyi düşünüyorum , kayınpeder anlar öyle seylerden bulur bana orada.. Biraz prosedürlü yurt dışından getirme sivil havacılık uygunluk belgesi filan istiyormus ayrıca kayıt zorunluluğu varmış ama iyi denk getirirsem neden olmasin![]()
Yer İmleri