Originally Posted by FIRTINA Bi ortama girdinmi ilk önce kültürünü öğren.... Sonuçta, hikayenin sonunda herkes ölüyor, dimi?
Originally Posted by Kağan Sonuçta, hikayenin sonunda herkes ölüyor, dimi? Ölüyorda herkesin mezarlığı farklı...
Originally Posted by FIRTINA Ölüyorda herkesin mezarlığı farklı... Herkesin mezarlığı aynı.. toprak altı. Tıpkı, herkesin içkisinin farklı olup, yaşadığı kafanın aynı olması gibi.
Originally Posted by Kağan Herkesin mezarlığı aynı.. toprak altı. Tıpkı, herkesin içkisinin farklı olup, yaşadığı kafanın aynı olması gibi. Takıl kafana göre, ben biraz hava alayım.
Originally Posted by FIRTINA Takıl kafana göre, ben biraz hava alayım. Eyvallah reis
Çocuğun haftasonu bursada hentbol turnuvası vardı. Bende kendimi zorla misafir ettirdim Enver bey'de sağolsun en zarif haliyle misafirim olun dedi. Galiba bende bizanstan bişeyler öğreniyorum
Originally Posted by FIRTINA Çocuğun haftasonu bursada hentbol turnuvası vardı. Bende kendimi zorla misafir ettirdim Enver bey'de sağolsun en zarif haliyle misafirim olun dedi. Galiba bende bizanstan bişeyler öğreniyorum Pendik yalova hattı üzerinden gitmen lazım...
Originally Posted by guneysu Pendik yalova hattı üzerinden gitmen lazım... Yooo , izmit üzerinden yalovaya geçeceğim
Forum Rules
Yer İmleri