Originally Posted by FIRTINA Reha bey aslında hepimizden daha fazla komunisttir. Elinde ne kadar reçel varsa komün olarak dağıtır Ondan borsacı da olmaz, analiz yeteneği sıfır, o gominist ama farkında değil!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Originally Posted by latino Ondan borsacı da olmaz, analiz yeteneği sıfır, o gominist ama farkında değil! Acaba diyorum şu benzinle olaya dalma işini bende denesemmi Reha bey, Latino bey size borsacı olmaz dedi. hatta analiz yeteneği sıfırda dedi
Originally Posted by FIRTINA Acaba diyorum şu benzinle olaya dalma işini bende denesemmi Reha bey, Latino bey size borsacı olmaz dedi. hatta analiz yeteneği sıfırda dedi Her ne kadar anlaşmazsak ta, Sn Güneysu yazdıklarıyla benim şahidimdir!
Originally Posted by FIRTINA Acaba diyorum şu benzinle olaya dalma işini bende denesemmi Reha bey, Latino bey size borsacı olmaz dedi. hatta analiz yeteneği sıfırda dedi Yok o Selim bey değil, bir! Trol değil, iki! Sizin benzin burada işe yaramaz, daha çok toysunuz bu konuda!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yok o Selim bey değil, bir! Trol değil, iki! Sizin benzin burada işe yaramaz, daha çok toysunuz bu konuda! Tüh beeee İlk deneme başarısız.
Originally Posted by FIRTINA Tüh beeee İlk deneme başarısız. Kolayı var, sen biraz reçel kaynat beraber Eskişehire gidelim. Köfteci Yusufun önünde, reçelleri Mustafa beye verelim. Köfteleri yerken, bir kaç fotoğraf çekilelim. Ahanda, Bizanslı düşmanımız oldu!
Originally Posted by reha kaya Kolayı var, sen biraz reçel kaynat beraber Eskişehire gidelim. Köfteci Yusufun önünde, reçelleri Mustafa beye verelim. Köfteleri yerken, bir kaç fotoğraf çekilelim. Ahanda, Bizanslı düşmanımız oldu! Senden beklerim de, İsmo yapmaz öle bir şey... özel şöför olmadan yola çıkmaz..
Originally Posted by guneysu Senden beklerim de, İsmo yapmaz öle bir şey... özel şöför olmadan yola çıkmaz.. Denemesi bedava, Angaraya gidecekmiş istersen oradan başlayalım! Dönüşte Köfteci Yusufa uğrar, dağılırız!
Forum Rules
Yer İmleri