Originally Posted by alyel Ümüğümüze gadar doluyuz zati. Ya ben.. 22 bin km yol yaptım azıcık siyaset yapayım diye.. Bi de ne göreyim.. kurumuş hisse.net.. dumanigge hocam bile yok ortada.. Daha bi de 22 bin km geri gideceğim..
Originally Posted by DeliKAN Ya ben.. 22 bin km yol yaptım azıcık siyaset yapayım diye.. Bi de ne göreyim.. kurumuş hisse.net.. dumanigge hocam bile yok ortada.. Daha bi de 22 bin km geri gideceğim.. doğru diyeni onuncu köyden de ittirirler. bkz. küçük köy yollar yürümekle yol olur
Originally Posted by alyel doğru diyeni onuncu köyden de ittirirler. bkz. küçük köy yollar yürümekle yol olur küçük köy'de yok musunuz artık.
Originally Posted by DeliKAN küçük köy'de yok musunuz artık. Küçük köy mü? Orası da neresi?
Originally Posted by alyel Küçük köy mü? Orası da neresi? Üzgünüm alyel.. https://www.youtube.com/watch?v=V_UMeo-mwyY
Originally Posted by alyel doğru diyeni onuncu köyden de ittirirler. bkz. küçük köy yollar yürümekle yol olur bir iki kez mesaj attım dönüşte yapmadınız sorun ne halen anlamadım
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 bir iki kez mesaj attım dönüşte yapmadınız sorun ne halen anlamadım Bir kaç kez yazdım, posta ulaşmadı.
Originally Posted by alyel Ö.M açık görünüyor, iki kez yazdım, ı ıh. Gavurcam yok ki ne dediğini bilem. Sil biraz eski mesajlardan..
Forum Rules
Yer İmleri