faizler düþtükçe yerli yatýrýmcýlar gelecektir.yabancý oraný oldukça düþüktür.hissede halka açýklýk oraný en düþük olandýr.diðer hisseler özel müþterilerdedir.sorunun cevabý içinde saklýdýr ,özel yatýrýmcýlar kendine zarar yazarmý
faizler düþtükçe yerli yatýrýmcýlar gelecektir.yabancý oraný oldukça düþüktür.hissede halka açýklýk oraný en düþük olandýr.diðer hisseler özel müþterilerdedir.sorunun cevabý içinde saklýdýr ,özel yatýrýmcýlar kendine zarar yazarmý
sýra sanada gelecek birgün,bekleriz.gerçek yatýrýmcý sabýrla bekleyendir.20 yýl az az senet toplayýp emekli ikramiyesinden fazlasýný alaný gördüm.
unutulanlar kendini hatýrlatýr bu yaz senin olsun Qnbfl,
Haftalýk kapanýþý görmek lazým..
yat.tav..deð..
mekanýn sahibi geldi çocuklarý pistten alalým..norm..
Rasyolari cok þiþmiþ pd/dd f/k
merhaba arkadaslar ben bu hisseyý 1 2 defa 108 den alýp 116 fln sattým eský 200lerý gorup ucuz oldugunu dusunerek. son dususte terste kaldým 1 2 defa maliyet dusurdum. sýmdý pd/dd 11 f/k 100 oldugunu farkettým.bu sýrket hakkýnda dogru býlgýye dogru degerlemeye nasýl ulasabýlýrýz. bu rasyolarla balon mu yaný sýmdý bu?
Gap kapandý..derdi buysa sýkýntý bitti..
Direnc 100 artýk onu takip etmek lazým..
Bu konjektürde pc kapatýp bakmamamak daha saðlýklý...teknik meknik hikaye..
ALLAH akýl ve can saðlýklý versin yakalanan arkadaþlara..
Top arap þeyhinde dilediði gibi hareket ediyor..arap tan ne kadar dost olduðunu tarih gösteriyor zaten..bunlarýn hakkýndan
Fransýzlar ve ingiliz ler gelir...yat.tav.deð..
Yer Ýmleri