Gapý fazlasýyla aldý ama hareket sanki diðer 100 TL üzeri hisse hareketinden kaynaklý çünkü hepsi prim yapmýþken bunlarýn ekside kalmasý olmazdý ama ben de isterim yukarý yapsýn ama GAP hikaye
Borsada fiyat yoktur , trend vardýr.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Deðerli kardeþim rasyolar tabiiki önemli.ancak kaðýda çökmus biri yada birileri var ise onun insafýna kalýrsýn.halka aciklik oraný düþükse yedirmezler.Ben sana 0.90 PP//DD rasyolu pýnar sütü örnek vereyim.karlilik güzel ozsermaye süper kaðýt 20 miyi bile zor görüyor.yani ya hergun her dakika bakmayaca inanýyorsan bekleyecen.nacizane yorumum.Kent gýda çok deðil 15 gün önce 250 idi þimdi 1000 oldu.nasil oldu😄
Aslýnda daha fazla toplanacak kaðýt kalmadý piyasada.. bundan sonrasý yukardan maliyetlenip bezmiþ olanlar var..
onlarýn maliyetleri yanýlmýyosam 101-105 aralýðý ve sonrasý 115-120 diye hatýrlýyorum.rakamlarda yanlýþlýk varsa arkadaþlar düzeltelim..kýrýlma noktasý-130-150 aralýðý sanýrým..verdiðim rakamlar net deðil ortaktak ..
yatýrým tavsiyesi deðil...
mekanýn sahibi geldi çocuklarý pistten alalým..norm..
haftalýk kapanýþý görelim bakalým bakalým teknik manada oturacakmý..
artýk teknik veririlere uymasý lazým..
aða nýnda düþüþlere el atmasý lazým..
yat.tav.deðil..
mekanýn sahibi geldi çocuklarý pistten alalým..norm..
kent benzeri bir hareket yapsa tadýndan yenmez
bütün takas 670 bin lot
Pkent denen ne olduðu bile belli olmayan tahta bile 500 oldu senin neyin eksik spek gereðini yap artýk be kardeþim
Borsada fiyat yoktur , trend vardýr.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri