elinde 1 lottan az hisse olan eski yatýrýmcýlara güzel ders veriyorlar.ben altýn deðerinde dersimi aldým. gidiyorum.
Nasýl yani açarmýsýnýz?SM-N960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermayesi kadar kar açýkladý :
Sermaye (TL) 115.000.000 ,
Net Kar (TL) 90.966.000
![]()
çok uzun zaman sessiz kalmýþ burasý.
burayý okuyan olursa sorum var cevaplarsa sevinirim.
1 Halka açýklýk oraný 0.60 bu konuda spk nýn uyarýsý var sanýrým. Ya oraný artýrýn yada kottan çýkýn diye. Bu iki senaryonun hisse fiyatý üzerine etkisi ne olur acaba?
2 Yüksek bedelsiz ve akabinde yapacaðý halka arz fiyat anlamýnda olumlu etki edermi?
evet sessizliði yaþýyoruz.sabýr.bedelli sermaye artýþý olsa, kaðýt biraz deðeri düþsede para giriþi olacaðý için þirket güclenir.her þirket için gecerli/ ilginç olan halka açýklýk oranýnýn çok az olmasý ,artýrýmda satýþlarýn özel müþterilere yapýlmasý ,geleceðinin iyi olmasý anlamýna gelir ama teknik çalýþan daha tecrübeli arkadaþlarýn bilgilerini paylaþýmlarýný bekliyoruz.ama ben mal vermem.
Düþük fiyattan herkesin almasýný isteseler arzdan fiyatýn düþük olmasý lazým. Bunum içinde bedelsizle fiyatý 5 yada 10 tl arasýna çekmek gerekir. Peþine de %20 30 arasý halka arz hisseyi ani fiyat artýþlarýndan ve spek ten bþr nebze olsun kprue ve tahmþnþme göre orta vadede þu anki deðerine göre %30 40 arasý primlenir. Hatam varsa düzeltin.
Bu yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri