-
dumanigge hocam, akşam bizim topiğe gel, çay demleyeceez, mevzuu derin.
-

Originally Posted by
DeliKAN
dumanigge hocam, akşam bizim topiğe gel, çay demleyeceez, mevzuu derin.

nere orası
-
Ya maşallah zam yağmuru hiç durmadan devam ediyor. Kuruyemiş dükkanına girip çıkmam bir oldu. 2023 hedeflerine hızla ilerliyoruz. Zam zam zam fıstık hemide yer fıstığı 40 karışık 70 ila 100 bu nasıl büyüme. Zorunlu köprü geçişine satışa değinmemişsin.
-

Originally Posted by
MKELES
Ya maşallah zam yağmuru hiç durmadan devam ediyor. Kuruyemiş dükkanına girip çıkmam bir oldu. 2023 hedeflerine hızla ilerliyoruz. Zam zam zam fıstık hemide yer fıstığı 40 karışık 70 ila 100 bu nasıl büyüme. Zorunlu köprü geçişine satışa değinmemişsin.
herkes djoz gibi değil acımasız ve fırsatçılar dışarı yasağı talebi artırınca fırsat bildiler
-

Originally Posted by
rumenigge

tebrik ederim 6 yılda çok cüzi bir zam yapmışsın örnek evsahibisin
Sizin maaşlara iyi zam geldi heralde.
Özel sektör kaç yıldır çöküşte.
2013-2017 arasında bilgisayar ticareti yaptım.
Bernanke'nin etrafa saçtığı beleş dolarların ucu bize de yağarken iyiydi. Sonra piyasa her yıl yokuş aşağı gitti resmen.
Özet olarak, sen rahat koltuğundan üfürürken millet dışarıda ölüm kalım savaşı veriyor.
-

Originally Posted by
djoz
Sizin maaşlara iyi zam geldi heralde.
Özel sektör kaç yıldır çöküşte.
2013-2017 arasında bilgisayar ticareti yaptım.
Bernanke'nin etrafa saçtığı beleş dolarların ucu bize de yağarken iyiydi. Sonra piyasa her yıl yokuş aşağı gitti resmen.
Özet olarak, sen rahat koltuğundan üfürürken millet dışarıda ölüm kalım savaşı veriyor.
bunu söyleyen evsahibi dinleyen kiracı
-

Originally Posted by
rumenigge
nere orası
Dolarda Yükseliş Kaçırılmaz topiği.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Dolarda Yükseliş Kaçırılmaz topiği.

yönetim kızıyor gelemem sen gel ben çay ısmarlayayım kardeşim
Gönderi Kuralları