Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ne vicdanı???
Bak oku iyi öğren!!!!!
Vicdanlıların çıkardığı kanunu..!!!!
Çalışma veya oturma izni alarak 6 aydan daha fazla yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları da yabancılar gibi, Türkiye'de aldıkları ilk konut ve iş yeri için KDV ödemeyecek.
https://www.google.ro/amp/www.cnntur...-kdv-istisnasi
Benim alnımda keriz yazmıyor.!
Seninkinde yazıyorsa bilemem..!
bana anlat istersen.ben masal dinlemeyi çok severim.ama GERÇEKLERİ anlat.yok enişteden öğrendik darbeyi falan diye masal anlatma.
sonra birde koyun koyuna paraları iç ederken nasıl mutluyken ne olduda birden kötü oldunuz.ama masal anlatma.sadece gerçekleri.
kimin sözüydü bilmiyorum
GERÇEKLERİN BİR GÜN ORTAYA ÇIKMA GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR.
elbet tarih yazacaktır.
bilmiyorum hangi ülkede yaşıyon ama senin masal dediğin şeyi bu millet bizzat yaşadı ve şehitler verdi
diğer konuya gelince 28 şubat döneminde diğer cemaatlerin bitirilerek paralelin tekel yapıldığı ve Ecevitle demirelle sıcak ilişkilerini hiç söylemeyeyim kafan karışır
Yer İmleri