Sayýn arkadaþým ,
Etik ile açtýðýn topikle yanlýþ diye açtýðýn topikte açýkladýðýn argümanlar farksýz. Hangi hükümet olsa gene ayný þeyi yazardým diyorsun ama cümle aralarýnda akp hükümetini savunan siyasi yaklaþýmlar yaptýðýn ortada , Ecevit ile Demirel'i kötüleyerek.
Topiði açma amacýndaki dolar kelimesini çýkartýp uyuþturucu kelimesini koysaydýn seni elbet desteklerdim. Uyuþturucuya yatýrým yapýp bundan para kazanmak gençlerimizi yerle bir edeceðinden elbette etik deðildir ve yanlýþtýr. Ayný zamanda suçtur.
Moderatör arkadaþýmýzýn diðer topiði kilitlerken yazdýðý son cümle , bu topik için de geçerli olmalý bence.
Burada forum kardeþliði ile çalarak çýrparak deðil alýn - beyin teri , göz nuru ve nice fedakarlýklarla oluþturulmuþ birikimlerin kurda kuþa yem edilmemesi , en azýndan deðerini korumasý , mümkünse bir miktarda kar elde edebilmek için insanlar tecrübelerini , bilgilerini , öngörülerini paylaþýyorlar. Dolara yapýlan yatýrým þu þu nedenlerle zarar ettirir dersen sana saygý duyarým , bu ülke topraklarýnda yasal yapýlan yatýrýmýma etik deðil - ülkeye yapýlan yanlýþ gibi yaftalar yapýþtýrmak sizin haddinize deðil..




Yer Ýmleri