Amerika dolarları karşılıksız basıyor. Elbette bu iş bir gün ellerinde patlayacaktır. Dolarla işleri minimuma indirmek bizim zararımıza değil yararımızadır.
Doların alternatifi ne olur denirse altın olabilir.
Amerika dolarları karşılıksız basıyor. Elbette bu iş bir gün ellerinde patlayacaktır. Dolarla işleri minimuma indirmek bizim zararımıza değil yararımızadır.
Doların alternatifi ne olur denirse altın olabilir.
Bu öğüdü bir yerden hatırlıyorum da tyam çıkaramadım.
Bu başlık tümüyle "Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz" başlığına ve o başlıkta yönetmin beceriksizliği ve ehliyetsizliğiyle dolar kurunu son iki yılda bu hale getirip ülkeyi ve ekonomisini en büyük tehdit noktasına getirdiğin yöndeki eleştirlere siyaseten yanıt vermek üzere açıldı.
Bu net.
Zaten buraya gelip de destek verenlerin altyapıları malum.
Bir ekonomik konuyu bile ayrışmadan kendi mecrasında atrtışamıyoruz.
Daima onlar ve bizler oluyor.
Asıl dolar kuru değil de korkarım bu kutuplaşma en büyük tehdit bu ülke ve geleceği için.
Ne yazık ki bu böyle.
Ben diğer başlıkta daima vurguluyorum.
Dolar kurunun yüksekliği ve yükselmesi hiçbirimizin ve de dolayısıyla ülkemizin yararına değil diye.
Ülkeyi ve ekonomiyi de makro olarak bu hale hale getirenler de belli.
Hala alkış hala biat hala körlük ...
Ne diyeyim.
Devam.
bu baslik elbet bir sebeple acilmistir. sebebi amerikan parasi kullanilarak ekonomimiz uzerinde
spekulasyon yapmak ve hukumeti zaptirapt altina almak olanlarin gercek yuzlerini herkese gostermektir.
karinca misali cilkarilmak istenen yangina elden geldigince su tasimaktir
ancak sizin aleyhte yazi olamaz herkes bizim gibi dusunmeli diye kurtarilmis bolge ilan ettiginiz
'dovizde yukselis kacinilmaz' topiginiz var. mademki orada sizin dusuncenize gore kimse
sizin aksinize birsey diyemez e o zaman sizin burada ne isiniz var sabah aksam butun cemaat buradasiniz.
.Yeter be.
Sizden mi öğreneceğiz amerikan pacavrasi icin ne diyecegimizi.
Bizim biraya gelip de, kah kar, kar zarar edip kendimizce yazıştığımız bir başlığa
arada bir degil surekli gelip huzur bozmanız, laf
sokuşturmanız, senin gibi selam vermeyi birak yanindan bile gecmeyecegim adamların bize hayat,
ahlak şu bu dersi verme niyetlerinden gına geldi artık.
Bana ne senin amerikan pacavrasina olan askindan , oradan elde edecegin
10 kurus kardan yuzde 2 faizden.
Bana ne senin gelecek düşüncelerinden.
Bana ne senin doğru diye seçtiklerinden.
kasimpasa türbünü ağzıyla bir kaç şey daha söylemek isterdim ama bana
yakışmaz.
Sana ve senin gibi bu başlıktakilerin huzurunu bozanlara çok yaraşırdı bundan
eminim.
Sabah sabah uğraştığımız şeylere bak yahu.
Yer İmleri