BÖYLE REZÝL BÝR ÜLKE DÜNYADA YOKTUR...
![]()
BÖYLE REZÝL BÝR ÜLKE DÜNYADA YOKTUR...
![]()
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Uzun vadeli yatýrým kaðýdý, yatýrýmcý dostu hisse olmasý sebebiyle teknik takibimde olan þirket 7 Eylül 3,39 kapanýþýyla kýsa vade sat sinyalini ek olarak aylýk kapanýþlarda maalesef macd GÖSTERGESÝ aþaðý yönlü ciddi Bi golden cross gerçekleþtirdi.. Yeni hedef fiyat bölgem 2,10-1,58 bölgesi..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Teknik kýsmý bilmiyorum ama sizin düþüncenize göre 3. çeyrek bilançonun da beklenenden zayýf gelmesi gerekiyor. Umarým karlýlýk ve diðer temel göstergelerde bir bozulma çýkmaz. Düþüncenizi destekleyecek diðer br argüman ise sahiplik yapýsýndaki belirsiz olacaktýr. Belki oradaki süreç nedeniyle bahsettiðiniz fiyatlara inecek...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Ýþ bankasý grubunda kelek olmaz.. O yüzden temel kýsmýna pek bakmam.. Bilirim ki mayýs ayý geldimi ya bedelsiz ya temettü ceptedir... Borsada fiyatlama biraz daha ileri düzeyli çeyreksel bazlý bakýlmamalý..teknik analiz bir nevi meteoroloji gibi bakýlmalý.. Kýsa orta vade þaþma göstergesede aylýk göstergelerin uzun vadede pek þaþtýðýný görmedim.. Portföyümde olmasada takip listemde olan teknik olarak uygun bulamadýðým Çelebi doco Anadolu camda bekle stratejime devam ediyorum..
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri