Konsolide bilançolar için son tarih 21.08.2017.. O tarihe kadar güzel bir bilanço açýklarsa bedelsizler de kara geçer..
Kur farkýndan az da olsa kardan zarar yazma durumu olabilirmiþ (Gedik yatýrýmýn tahiminine göre)
Sayýn okyanus_ocean'ýn yorumuna katýlýyorum. Uzuncular için hiç sorun yok bence. YTD
Sayýn anadolulu alp ile aþýk atamazsýnýz, temettü-bedelsiz konusunda tecrübelidir
Saygýlar,
Bedelsizler de tamam.
bedelsizler tamam da peki bedelsizlerden sonra ne olacak bu kaðýt 3 lere nasýl gelecek çok merak ediyorum. en güzeli biran evvel satýp bu kaðýttan kurtulmak yoksa iflahýmýzý kesecekler býktým usandým valla ya bu kaðýttan baþka ne alsam þimdiye en az bilmem kaç lira kar yazardý þimdi durum ne sýfýr elde var sýfýr bedelsiz medelsiz hikaye arkadaþlar ben satýyorum inþallah kurtuluyorum. kalanlara selam olsun. vesselam..
Hayýrlý olsun bedelsizler. Uzuncu arkadaþlar minik yavrularý sürüye ekledi. Allah bereket versin.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
2 ci ceyrek bilancosu iyi gelirse yön belli olur..YTD
Borsa da Temel Sabýrdýr ,eðer sabýr gösteremiyorsan hem sýhhatýný hemde paraný kaybedersin,Ana hisseler her istediðin zaman satabilirsiniz.Ancak Bedelsiz olarak aldýðýn hisseler ( Yumurta diyelim) iki iþ günü sonrasýnda hesabýnýza geçecek .Ana hisseler bekletir diðerlerini satarsan elinize iþ görecek kadar bir miktar para almýþ olursunuz.
Yer Ýmleri