ESCOM Solo 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 46.219 Yýllýk Deð%:-99
ESCOM Solo 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 46.219 Yýllýk Deð%:-99
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Önceki kar 3.800 milyon...þimdi 46.000...iyiki zarar açýklamamýþ,sonra ne yapardýk
Neyse beklemeye devam !!!.ytd.
% 100 Ýþtiraklerimizden Alesta Elektronik Yatýrým A.Þ. ile birleþme süreçleri kapsamýnda, Kurula yapýlan onay baþvurumuz *evraklarýn güncellenmesi amacýyla çekilmiþtir. Birleþme süreçleri devam etmekte olup Kurula bu kapsamda evraklar güncellenerek yeniden baþvuru yapýlacaktýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir üye olarak ben varým, birde ziyaretçi varrrrrr![]()
![]()
yoksa escom birþey mi olacakkk
![]()
![]()
hhhhaaaaa
Bizim mahalledeki Ali bakkal bile bu þirketten daha tanýnýr, daha kurumsal. Ne iþ yapýyorlar anlamadým. Bir ihale, bir yatýrým haberi göremezsin. Yýl içinde neredeyse bilançolardan baþka bildirimi yok gibi.
%4 yükselmiþ genede korkutuyor mutlu etmiyor, çünkü milletin ömrünü yedi bekle dedi bekleeee
Canlý izledim 1.33-34 yaptýðýnda 1.34 e yüklü malý yýðdý 1.33 e gelene çaktý giden kaldýrdý 1.33 ten bayaðý mal el deðiþtirdi.ama 1.34 ten malý kaldýramadý.sýnra aþaðý 1.28 e kadar çwkildi yazýlanlarýn hepsine mal geldi yine mal daðýtýmý olduysa 1.20 yakýn hedef..küçük yatýrýmcý 1.34 ün kalkmayacaðýný bile bile 1.33 e yazýlýr mý bu sprunun cevabý hisse yönünü belirleyecek
Yer Ýmleri