Nasil yükselecek bu kagit..??? Þimdide Þirket ortaklarý elindeki 1.400.000 lot civarý borsada iþlem görmeyen kaðýtlarý satýyor. herkes satýyor, sata sata bitiremediler.. var arkadaþ prkme bir normale dönse ya artýk..
Nasil yükselecek bu kagit..??? Þimdide Þirket ortaklarý elindeki 1.400.000 lot civarý borsada iþlem görmeyen kaðýtlarý satýyor. herkes satýyor, sata sata bitiremediler.. var arkadaþ prkme bir normale dönse ya artýk..
Þirket ortaklarýnýn borsada hisse satýþý iyi olmadi, Kaðýdý alacak müþteri yok, ondan dusuyor,. az degil 1.400.000 lot civarý satilacak.. Prkme 3.26'dan döndü döndü yoksa geçmiþ olsun. Daha aþaðýda 3.16 , 3.05 var. Y.t.d..
Özelden bana Prkme soranlar mevcut. Hepsine cevabý burada vereyim;
Daha önce belirttim. Ortak olduðunuz þirketin sahibine yani ortak olacak kiþiye bakýn. Bir þirket kuracak isek hangimiz üçkaðýtçý, sahtekar birisi ile ortaklýk yaparýz? Çünkü biliriz ki ortaðýmýz bizi dolandýrabilir. Ýþte ayný hissiyatý maalesef küçük yatýrýmcýlar hisse alýrken göstermiyorlar. Daha öncede yazdým. Prkme almadan önce Ciner'e bakýn diye. Geçmiþte yaptýðý alavere dalavere mevcut. Hala buna raðmen bazý KY'çilerin üstat olarak gördüðü birileri twitter'da hisse yükselecek diye paylamýþ. Arkadaþlar her tuzluðum var diyene hýyarla yetiþmeyin. Bir inceleyin.
Hisseye gelecek olursak. Hiç kimse fark etti mi acaba hisseyi brüt takasa alan kiþilerinde cezasý bitti ayný gün. Brüt takastan çýktýðý gün, þirket KAP'a haber gönderiyor ve geri alým açýklýyor. Yani adeta patron ceza alan kiþilerden hisse alýmý yapýyor. Ýster istemez benim aklýma þu soru geliyor. Ceza alan kiþilerdeki hisseler patronun mu? Patron yine kendi hisselerini mi alým yapýyor. Umarým düþündüðüm deðildir.
Hisse ne olacak diyenlere sadece þunu söylüyorum. Sizlere kim alýn dedi ise onu sorun ne olacaðýný. Sizlerde birilerinin yönlendirmesi ile ne hisse alýn ne de satýn.
YTD.
aynen bunlarýn ne olduðu belli , hiç bulaþmamak , aksi taktirde hüsran,ytd...
Hayat cesurlarý ödüllendirir.
Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
En cesur ödülüde benim sanýrým 2 yýl önce girdigim fiyatý bir daha görmedi!!!
Hayat cesurlarý ödüllendirmez. Hayat gelecekte yapacaklarýný, bugünden hazýrlayýp çalýþanlarý ödüllendirir. Onlara bu cesareti, bu çalýþma ve yaptýðý mücadele verir. Ama bilgisizler bunu görmez.
Son olarak hiç bir hazýrlýk yapmadan cesur olan birisi, ikinci dünya savaþýnda Rus ordusunu Berlin'de bitmesine neden oldu. Cesurluk ile aptallýðý karýþtýrmamak lazým.
https://www.tradingview.com/x/VAvWEPSc
Prkme son yükseliþi 2.11-3.58 geri çekilme düzeltme seviyesi fibo(0.382) : 3.02. buraya kadar düþebilir.. bu seviyenin altýnda kapanis olursa 3.02 yol ayrýmý STOP olmak lazým.. eðer buralari dip yapip yükseliþe baþlarsa bu sefer direk 4.xx seviyeleri görülecektir.. y.t.d.
Yer Ýmleri