Kap haberine bir daha baktim.. geri alınacak hisse : 744.336.215, yani 744.milyon yazıyor..) işin içinden cikamadim.. bu rakam abartı geldi bana. çünkü ayrılan bütçe 26.milyon TL geri alinacak hisse sayisi 7.440.000 civarı olması lazım.. alınacak hisse 7.4.milyon diyelim.. Piyasadaki Senet Sayısı:46.863.408,10. yani geri alınacak hisse bu rakamın yaklasik % 6.5 denk geliyor... ozellikle ağır abiler kimse elindeki hisseyi satmazsa kağıdın bu durumda tavan, tavan..füze ile uzaya çıkması lazım..:
) ama halen yerinde sayıyor.. 3 aylık konsolide net kar öncekinin 4 katı Bilançoda iyi gelmişti.. birşey anlamadım bu işten..

) işin içinden cikamadim.. bu rakam abartı geldi bana. çünkü ayrılan bütçe 26.milyon TL geri alinacak hisse sayisi 7.440.000 civarı olması lazım.. alınacak hisse 7.4.milyon diyelim.. Piyasadaki Senet Sayısı:46.863.408,10. yani geri alınacak hisse bu rakamın yaklasik % 6.5 denk geliyor... ozellikle ağır abiler kimse elindeki hisseyi satmazsa kağıdın bu durumda tavan, tavan..füze ile uzaya çıkması lazım..:
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri