Prkme.??? Konya Ilgýn termik santral haberiyle uzun vade aldým kaðýdý.. karda etse, zararda etse inadýna satmadim... Bu kaðýtla niye böyle inatlastim bende anlamadým.. beklenti yüksek kagit uzaya çýkacak ya.... Ne beklentisi arkadaþým adamlar canimizi okudu, borsaya küstürduler bizi.... üstünden yazý gecti, kýþý geçti, birde 6.ay brüt takas cezasý gecti... diðer kaðýtlar uçtu gitti, bu kaðýt daha bir arpa boyu yol gidemedi, beklentiye hiç cevap vermedi bile... Karý görünce kaçmakmi lazým, yoksa þirket yatýrým yapacak 3.yilda santral kurulacak haberiyle beklenti yüksek diye uzun süre kalmakmi lazim...??? Bence bu þirket yönetimi sahtekarlarin yatacak yeri yok... 2024'ten önce bir santral kuracaðý falan da yokmuþ alavere-dalavere islerle böyle milleti kandýrýyorlarmis meðer bir 5.sene daha oyalarlar milleti... biz Ýsin farkina varana kadar zaten iþ iþten geçti bile...
Þimdi soruyorum hakim bey biz bu þirkete güvenip yatýrým yaptýk.. fakat kaðýt Spek olmaktan öteye gidemedi... bu durumda kim haklý, kim haksýz.??
Halen inadýna battý balýk yan gider misali.. prkme'nin bana attýðý kaziklardan sonra maddi-manevi borcu var... olurmu bilmem izleyip görecez, beklentim 10.xx olacak diyorum....
Ben Prkme'ye halen güvenmiyorum, dengesiz, ayarsýz bir kaðýt diyorum.. þimdilik orta-uzun vade yatýrým yapilabilir bir kagit deðil, Spek bir kaðýt olmaktan öteye gidemez.. bu sefer yemezler prkme... her sabah bir Stop(kaç-kurtul) seviyesi belirleyip kaðýda Stop koyuyorum... TP1-2(kar-al) seviyesi koymuyorum, ucu açýk, gittiði yere kadar gider diyorum... Bu benim kendi fikrim. kimseyi yalnýþ etkilemiþ olmayayim... Lütfen Herkes kendi fikrine, kendi mantiðina göre hareket etsin.... prkme'de herkese lazým olan tek þey Bol Þans.. oda bende yok, bu kaðýttan yana þansým hiç gülmedi.. neyse saðlýk olsun diyelim..![]()
YT.D.(YATÝRÝM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR.)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri