Karþýlýklý iþlemler, þu rasyolara yeni gelen yatýrýmcý yok alan satan kurumlardan belli. Hacim yerlerde.
Demiþtim, çok sabýrlý olmak gerekecek...Bekliyoruz, bekliyorlar...
Karþýlýklý iþlemler, þu rasyolara yeni gelen yatýrýmcý yok alan satan kurumlardan belli. Hacim yerlerde.
Demiþtim, çok sabýrlý olmak gerekecek...Bekliyoruz, bekliyorlar...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Borçsuz ve nakitci firmalarýn enflasyon muhasebesi nedeniyle blançolari iyi gelmiyor.
Bununda farklý olmasi zor gibi.
Rezerv raporu blancodan önce gelse bari.
Yt TV.degildir
Sagliklar
600 Milyon euro !..."Ciner Denizcilik’in de baðlý olduðu Ciner Holding’in diðer bir yatýrýmý olan Ciner Glass’ýn, Belçika’nýn Lommel kentinde planlanan 600 milyon avroluk cam tesisinin temeli düzenlenen törenle atýldý. Kristalpark III’te yer alacak tesis, 500 yeni istihdam da yaratacak.
Lommel Belediye Baþkaný Bob Nijs, bu yatýrýmýn þehir için çok önemli olduðunu vurgularken inþaatýn temeline sembolik cam tuðlalarý Ciner Glass Yönetim Kurulu Baþkaný Didem Ciner ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Turgay Ciner yerleþtirdi.
Ciner Glass’ýn Avrupa’da gýda ve içecek üreticilerinin cam kaplara yönelik artan talebini karþýlamayý amaçlýyor. Ýlk cam fýrýnýnýn 2025, ikincisinin ise 2026 yýlýnda faaliyete geçmesi planlanýyor. Fabrika tam kapasite çalýþmaya baþladýðýnda günde bin 300 ton cam, yani yaklaþýk 7 milyon cam þiþe üretme kapasitesine sahip olacak."
Þuraya yaptýðý yatýrýmýn 10 da 1 ini bu þirkete yapmýþ olsa herkes ihya olurdu...
Gsdho zaten Silopi elektriðin yaklaþýk %10 una sahip. Diðer kýsmýný da satýn alabilir mi, %10 una 80 milyon dolar ödemiþse Silopi ekektrik en az 800 milyon dolar eder ve gsdho nun bunu satýn almaya paranýn üçte biri yok. Büyük bir finansör bulursa kaynaðý bulursam ve elindeki banka veya diðer varlýklarý satarsa belki.
Bir baþka kaynaða göre bakýr madeninde olduðu gibi siloiye de cengiz holding konma olasýlýðý yüksekmiþ.
Muktedirler yapýlan bazý yayýnlardan memnum olmayýnca, gazete televizyonlarýnda þunu atacaksýn bunu alacaksýn direktiflerine karþý fazla duyarlý kalmamýþ diye muktedirlerle ayrý düþtü yorumlarý var. Belki ýlgýn termik santralinde anide ortaya çýkan hukuksal durumda bundan olabilir. Muktedirler kýskaca alýnca, o da daha çok yurtdýþýnda ticari yatýrýmlara yönelmiþ olabilir .
Þahsen ben, Turgay beyin borsada böyle bir þirketinin varlýðýndan bile haberdar olmadýðýný deðerlendirmekteyim. Bana göre tahtadaki oyuncular, muhasebeci, yatýrýmcý iliþkileri vs ekip kurmuþlar canlarý istedikleri gibi oynuyorlar tahta ile... Zaten halka açýklýk az, bakan eden yok kafana göre takýl...Çok net !
Son düzenleme : Hissedarxd; 22-03-2024 saat: 11:25.
Eskiden iyi borsacýydý, þimdilerde TR'nin en zenginlerinden. Haliyle gelipte burada 3-5 bin lot iþlemle çorba parasý peþinde koþmaz. Haberi olsa bunu yapanlarý da affetmez...Þu genel kurul gelsin hele duruma bakacaðýz...
Yer Ýmleri