Teþvik demiþken...bu teþvik Ocak Þubat gibi bir duyum vardý.varmý bilgisi olan ne zaman veeilecegine dair.
HTC One M9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþvik demiþken...bu teþvik Ocak Þubat gibi bir duyum vardý.varmý bilgisi olan ne zaman veeilecegine dair.
HTC One M9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne madenciliði ? Elinde Nallýhandan baþka bi yer yok. Oranýnda çok az bir miktarýna sahip. Ilgýn yapýlacakta bitecek . Cep to cep yaptýðý 150 m dolar ile Ciner’den baþkasý at koþturamaz bu tahtada. Ýsterse 5.40 lara çýkarýr. Ýsterse 3.40 lara indirir. (1-2 ay önce olduðu gibi) Tahminen 3.40 lardan topladýðýný yukarý sürmek isteyecek. Hükümete yakýn deðil. Hükümet bunun ne olduðunu iyi biliyor. YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Çýkmak için deðil, çýkmamak için bahane arýyorlar... Eeeee endeks koptu gidiyor. Endeks aþaðý giderken hemen aþaðý gidersin.
Yapabilecek birþey yok. Onlarla beraber bekliycez.![]()
Basýn basýn aþaðýya. Ahlak yoksunlarý utanmaz sýkýlmazlar
arkadaþlar býr sey sormak ýstýyorum
gecen gun acýlan kazandaký soda kulu fabrýkasý acaba prkme ýstýrakýmýdýr ?yoksa park holdýngýn mýdýr ?
yýllýk 600 mýlyon dolar satýþ yapýlacaksa bunun net karý süper olur ve sýrket býr kac yýla 10 lýraya býle cýkabýlýr?tabýký
borsada ýslem gören sýrketýn yatýrýmýysa ?bu konuda býlgýlendýrýrsenýz cok sevýnýrým .yatýrým yapmak ýstýyroum prkme hýsse almak ýstýyorum ...sadece faalýyet alanlarýný öðrenmek ýstýyorum .teþekkürler
Yer Ýmleri