Benim takýldýðým þey, bu haberi (muhtemelen) önceden bilmelerine raðmen son günlerde bonkörce mal vermeye devam ettiler ?!...
Benim takýldýðým þey, bu haberi (muhtemelen) önceden bilmelerine raðmen son günlerde bonkörce mal vermeye devam ettiler ?!...
limon gibi sýktýlar, el bombasý gibi patlattýlar..20.68 21.10 aralýðý önemli... kul yutmaz kýlýný kýpýrdatmadý..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Tahtada, Þirketle direkt ilgisi olmayan bir geliþme ile bu hareketler yaþanýyorsa Ilgýn'dan gelecek haberlerde neler olur kestiremiyorum...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Kömürden hidrojen üretiliyormuþ !!! Þaþýrdýmmmm![]()
17-18 aralýðýndan topladýklarý mallarý 20 liranýn üzerinden küçük yatýrýmcýlara satýp çýkýyor spek ve adamlarý...
"......Ciner Grubu'nun Sisecam Chemicals Resources LLC ("SCR") þirketindeki %40 oranýndaki ve Pacific Soda LLC þirketindeki %40 oranýndaki ortaklýk paylarýnýn iþ geliþtirme bedeli dahil toplam 285 Milyon 389 Bin ABD Dolarý bedel karþýlýðýnda devralýnmasýna yönelik müzakere süreci tamamlanarak 26.12.2024 tarihinde anlaþma saðlanmýþtýr......."
26.12.2024, bu tarihi de not edelim mi ???
Yer Ýmleri