Ciner 40 milyon ton bakýr rezervini holdinge aktardý.bakýrýn kilosu bugün 300 tl cývarý.
Yerine Ilgýn ý sattý.
Ciner 40 milyon ton bakýr rezervini holdinge aktardý.bakýrýn kilosu bugün 300 tl cývarý.
Yerine Ilgýn ý sattý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
gencler ha soyle, salin gelsin
amma kastiniz yaw
bosaltin elinizdekileri de, hisseye sahip cikacak adam gibi adamlara / yatirimcilara gecsin hisse
Þimdi bunlarýn maaþlarý da kesilmiþtir...Durum ortada, þirketler hatta uçak bile gitti...3-5 çay, çorba parasý tahtadan týrtýklamak zorundalar ama o günler mazide kaldý yavrularým...Daha bunlar iyi günleriniz, hadi gösterin kendinizi...![]()
bu gün 11.073 üzeri kapanýþ beklerdim... ancak her zaman olduðu gibi feyk yedik.. önümüzdeki hafta 11.073 üzerine çýkamaz ve 11.158 üzerinde kalýcý olamaz isek yükseliþ beklentisine biraz daha olumsuz bakacaðým.. aþaðýda 55 günlük pembe kýrýlmadýðý sürece beklentiyi canlý tutacaðým...
bu gün saat 16.54 te dükkaný açtým... beklentim çok yüksek olmasa da, az da olsa portföyde bulunsun diye aldým.. diðer bir nedenim ise uzunlarýn aþaðý yönlü çaprazý.. (alttaki bordo lacivert renkleri, sarý ve koyu mavi olarak deðiþtirdim)..
kazancýnýz bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bol kazançlar esozcan üstadým...Hayýrlý olsun...
Fazla vakitleri kalmadýðýný onlar da biliyor biz de biliyoruz...Yakýnda, o içsel bilgi gönderenler de gidecek, iþte o zaman görüþeceðiz el mi yaman bey mi yaman...
Yer Ýmleri