Türkiye iyice kucaða oturdu, dýþ borç bulamýyor, bulsa da % 13 le buluyor.....Þu an serbest piyasada 1 Dolar, 4,10 TL, 1 Euro 5,05 TL.
bu arada biz Galib dene kiþiyi kötülerdim ama adamýn hisseleri dik durdu, yani bizim totoþ ceyda, galibin si...nin kýlý bile olamaz
investor.relations@cinergroup.com.tr
Sirkete surekli mail atin neden endeksin 2,5 kati dustuk neden geri alim yapmiyorsunuz, surekli serzeniste bulunun belki geri alim yaparlar
Hocam sizi iyi tanýyorum. Tespitleriniz on numara. Boþ yazdiginizi görmedim. Prkme beklentiniz nedir. Potansiyel var mý size göre.
PRKME sabýr hissesidir, uzun vadeli Dolar bazlý yükselen eðim dirençleri çok çok yukarýlarda, sadece sabreden iyi kazanýr...!!!!!Þu an Dolar bazlý hisse fiyatý diplere yakýn ve sürünüyor..bir an gelecek, belki önümüzdeki bir yýl, bu kaybýný telafi edecektir.!!!.Geçmiþte de benzerleri yaþanmýþ çünkü....
![]()
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Sayýn hocam bizi mutlu ettiniz. Saðolun. Her zaman sizi takip ediyorum. Hocam bu sayfa yeri deðil ancak müsaittir olduðunuzda Ykgyo ya bakarsanýz minnettar olurum. Sayfasýna yazabilirsiniz. Arkadaþlar minnettar olur inanýn. Saygýlarýmla...
Yer Ýmleri