Dün 2.68 'den almadýk bugün bakarýz dedik mecbur 2.75 'den daha az almak durumunda kaldýk.
Düþen trendi kýrdý gibi. Bir tepki vermesi lazým uzun soluklu düþüþüne. Ýnþ beni yanýltmaz da bekleyen herkes kazanýr.
Ytd
Dün 2.68 'den almadýk bugün bakarýz dedik mecbur 2.75 'den daha az almak durumunda kaldýk.
Düþen trendi kýrdý gibi. Bir tepki vermesi lazým uzun soluklu düþüþüne. Ýnþ beni yanýltmaz da bekleyen herkes kazanýr.
Ytd
[quote=radyolog;2285884] bir diðer eðitim çalýþmasý ( ekleme olarak )[url=https://hizliresim.com/0zq8py]
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post2285884
yukarýdaki graf tada net olarak görüldüðü gibi ilk hedef 2,88...bugün en yüksek 2,84
hocam ben de bu nokta etrafýnda bir yorum yapayým. Maden kazasý olduðunda bu adamlar borsaya yazý yazdý dedi ki faaliyetsiz kalmamak adýna spk'ya baðlý olduðundan ötürü maden sahasýnýn satýþýný yapýp faaliyet deðiþikliðine gidilecektir dediler, þimdi bu adamlar satýþý yaptýlar, sonra uzun yýllar gelir getirmeyecek ýlgýn projesine geçiþ yaptýk dediler, daha fabrika yapýlmadý birþey üretilmedi, bu þirketin bu fabrika yapýlana kadar gelir elde etme þanslarý yok, spk nasýl faaliyetsiz bir þirkete izin verecek anlamakta zorlanýyorum, benim için de muðlak kýsým bu. Kesin baþka bir planlarý var, ya birleþme ya satýþ ya ortaklýk birþey olmasý gerekiyor, spk faaliyetsiz þirketin borsada olmasýna izin vermez diye biliyorum.Bu konuda yorumunuz varsa duymak isterim.
Ne gelen ne giden nede yazan var in cin top oynuyor misali kaðýda ilgi mi kalmadý ne ?
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
Terkedilmiþ ? Býktýrýlmýþ ? Umutlarý alýnmýþ ? Sinirlendirilmiþ ? kimse uðramýyor kimse yorum dahi yapmýyor bu sezsizlik hayramý yoksa þerremi yorulmalý![]()
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
duruyorsun duruyorsun sonunda basýyorsun aþaðý. Allah sizi bildiði gibi yapsýn. Allah var unutmayýn....
LANET OLSUN ALDIKTAN SONRA 3-5 KURUÞ ÜSTÜNE VERMEDÝÐÝM GÜNE.. OLMAZ OLSUN SENÝN GÝBÝ HÝSSE![]()
Yer Ýmleri