bu hafta senden 3,82 bekliyorum prkme
bu hafta senden 3,82 bekliyorum prkme
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Eskilerden Kim Kaldý Þu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
kademeler nasýl paylaþabilir misiniz ?
Bizim Aða bu destekleri bekliyor herhal...
Yerli kömürle elektrik üreten santrallar desteklenecek
TETAÞ, yerli kömürle elektrik üreten santralleri desteklemek için ekim ayýnda ticari iþletmedeki kurulu güçlerini dikkate alarak üretecekleri elektriðin yüzde 50’sini satýn alacak.
Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre þirket, santrallara satýn alacaðý her megavat elektrik için 2018 yýlýnýn ilk çeyreðinde 201.35 TL ödeyecek. TETAÞ, yerli ve ithal kömür karýþýmý yakýtla üretim yapan santrallardan da yerli kömürle ürettikleri elektriðin yarýsýný satýn alacak.
- Fiyat yýlýn ilk 3 ayý için megavat baþýna 201.35 TL
- 2024 yýlýna kadar 7 yýllýk bir perspektif ortaya konuldu
- TETAÞ, yýllýk miktarý yüzde 40’a kadar artýrabilecek
Bakanlar Kurulu’nun, TETAÞ’ýn yerli kömür santrallarýndan elektrik alýmýný öngören usul ve esaslara iliþkin kararda deðiþiklik yapan kararý hafta sonunda Resmi Gazete’de yayýmlandý. TETAÞ’ýn, 2018 yýlýnda elektrik alýmlarýnda izleyeceði esaslar þöyle:
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Herkesi dinle, kendi bildiðini yap.
tam bir kaplumbaða...inþallah zararýmýzý çýkarýrýz ama ne zaman 1 yýl sürer mi??Evladiyelik yapamýcam seni, kusura bakma..))
Yer Ýmleri