benden baþkada kimse yok burda haaaa. Benmi yanlýþ yerdeyim yoksa herkesmi. Neyse yanlýzlara devam daha yeniyim.
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
AKYAZILI
benden baþkada kimse yok burda haaaa. Benmi yanlýþ yerdeyim yoksa herkesmi. Neyse yanlýzlara devam daha yeniyim.
Bu baþlýðý þu anda 1 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
AKYAZILI
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Kelin meðlemi olsa kendi kafasýna sürer.
Gitmeyen hissede kim neyi beklesinki.. ne bir haber var nede bir proje. Proje var diyelim hiçmi geliþme yok aylardýr.?ciner bu ne yapacaðý belli olmaz
HTC One M9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakýn kýçýný kaldýrýr da gidersin. Otur oturduðun yerde. Zahmet buyurmayýn...
2008 den beri borsadayým, hiçbir zaman aldýðým kaðýdýn tavan gittiðini görmedim. Göremem de. Çünkü ben varým. Ben olmasam gider. (küçük yatýrýmcýlar)
Albrk' yý tam 1.5 sene bekledim geçen yaz baþý zararýna sattým. gel gör ki iki gündür fýrladý gidiyor. Borsa böyle birþey. uzun vadeymiþ, orta vadeymiþ, hepsi hikaye.
Son düzenleme : borsazede; 20-12-2017 saat: 16:15.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yýllýk hisse yarýþmamýz tahminleri almaya baþlamýþtýr
3 hisse seçin 1 yýl yarýþalým
1 yýl sonra kim birinci kim doðru hisseleri seçmiþ görelim.
bir halt olacaðý yok.
melih bey, alýnan þirketin spk kurallarýna göre kayda alýnmasý özkaynaklarý yani þirketin defter deðerini düþük gösterdiði gibi biþiler yazýyor raporlarda. ýfrs göre olsa þerefiye olarak aktifleþtirilecekti diyor. ciner ne yapar bu þirketle aldýðý þirketi birleþtirir.. böylece spk verdiði zarar ortadan kalkar..dün 24milyon adet alýþa giriþ yaptýlar..
sarýkýzdaki 4h çaycýnýn beceriksizliði ölçmenin en basit örneði bu þirket. madeni yýllarca iþletti 195 milyon dolara cengize sattý.
buradayýz.
Yer Ýmleri