Sorma onlarda arasalarda hemen býksak diye bekliyorlardý zaten.😊 küçük yatýrýmcý nýn en büyük silahý zaman onuda sen iyi bilirsin üstadým.
HTC One M9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorma onlarda arasalarda hemen býksak diye bekliyorlardý zaten.😊 küçük yatýrýmcý nýn en büyük silahý zaman onuda sen iyi bilirsin üstadým.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Ýþtirak edilen Konya Ilgýn Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Þ. 138.000.000 ton iþletilebilir
linyit cevheri sahasý ruhsatýna ve elektrik üretim ve satýþ lisansýna sahiptir. Konya Ilgýn’da
500MW kurulu güce sahip olacak akýþkan yataklý kazan teknolojisi ile termik santral kurulmasý
planlanmakta ve bu iþletmenin 2018 yýlýnda maden çýkarma faaliyetlerine baþlamasý ve bu
faaliyetinden hasýlat elde eder duruma gelmesi öngörülmektedir.(2017 eylül faaliyet raporundan)
ne yani sallýyorlar mý?
Doðru diyorsun bende biliyorum o açýklamayý ammavelakin þu soruma cvp verin.
_Santrali cepteki paraylami kuracak,elindeki para anca santralin babasýna yeter...
_santrali kurmak eski parayla en az iki milyar TL. Bu para için kredi hala almadý peki ne zaman alacak.
_2018 de faaliyet e geçecekti hiçmi bir haber olmaz
_þu bankadan þu kadar kredi aldýk inþaat þu aþamada Vs.Vs.
Söyle bana ky bu sorularý sormak hakkýmýz deðilmi?
Neyse boþverin biz ne dersek diyelim adamlar gamsýz bildikleri okuyorlar. Allahtan zamanýn varda illaki Birgün hareketlenir ümidiyle bekliyoruz.allah saðlýk versin baþkada birþey istemem.saðlýcakla kalýn
700 milyon dolarlýk dev yatýrým!
Park Holding, Konya Ilgýn’da start verdiði 700 milyon dolarlýk dev enerji yatýrýmý için Tekstilbank’ý satýn alan Çinli dev ICBC ile kredi anlaþmasýna imza attý. 500 MW’lýk bir termik santral inþasý için saðlanacak 13 yýl vadeli olan bu kredi paketinin toplam tutarý 508 milyon dolar. Bu finansmanýn diðer bir özelliði de ICBC’nin Ciner Grubu ile imzaladýðý üçüncü kredi paketi olmasý. ICBC son olarak Ciner Grubu’nun Ankara Kazan’daki 1.3 milyar dolarlýk Soda Külü Üretim ve Doðalgaz Çevrim Santralý yatýrýmýnýn 1 milyar dolarlýk finansmanýnda da konsorsiyum lideri olarak önemli rol oynamýþtý. Ve bu kredi anlaþmasý uluslararasý ticaret finansmaný yayýn grubu Trade and Forfating Review tarafýndan da ödüllendirilmiþti. Ciner Grubu bu krediyle Konya Ilgýn’da yerli kömür ile çalýþacak 500 MW’lýk bir santral inþa edecek.
Sizin yazdýðýnýz faaliyet raporundan alýntý.Haber yok haber bunlarý hepimiz okuduk lakin hiçmi gelisme olmaz?.bunu söylemeye çalýþýyorum.
700 milyon dolarlýk dev yatýrým arkadaþlar tabela ile reklam ile üretim olmuyor. Bunlar ciner grubu suya götürür susuz getirir adamý. benim þahsi görüþüm önümüzdeki aylarda haber pompalamaya baþlayýp K.Y cýyý senede çekecekler ani sert yükseliþler olacak ondan sonra ayný senaryo senedi düþürecekler ki bekle ki çýksýn. Teknik olarak ise senet þuan toparlanmaya çalýþýyor 4.15 üzeri kalýcýlýk önemli burada 1-2 hafta kalamazsa aþaðý verirler tekrar.
Yer Ýmleri