-

Originally Posted by
s.yavuz
sy.Obrodoviç
geçmiş kar ve zarar119286tl. den 616.656 olmuş hile hurda orada var o para oradan çıkmaz...
hocam 2017 yılı karı 2018 yılında geçmiş yıllar karlarına alınır. 2017 yılının geçmiş yıllar karları ve 2017 yılının dönem net karı toplamı 2018 yılında geçmiş yıllar karlarında görünür. FK hesaplamayın boşuna PD/DD'de ise katakulli var ondan yüksek görünüyor. Şuan bu firmanın pd/dd'si 0,50 aslında
-
karın neyını begendınız esas faalıyet yok kı sırkette
ne zaman uretıme baslar ben ıs yapıyorum der o zaman hısse yuurur
ınsallah cok takılmaz buralarda
endex artıda ama nedense artıya geçmek ıstemıyor
ytd
-
Bir daleveracı, dümencinin hissesi daha. Yok canım sorun kesin bende. Çekiyor bu hisseler beni. Ulan insanda biraz, az biraz insaf olur be.
YTD
-
Umutsuz vaka. Ne açıklama var, ne bir haber var. Yarın muhtemelen benden stop çalışır. Geçmiş olsun bana.
YTD
-
13 10 2017 Gaziantep İslahiye Boksit Sahasi Sözleşme Fesih İşlemleri başlıklı özel durum açıklamsından sonra tek bir özel durum! gözükmüyor. Keza adamların hisselerinin rekor zamanda %30 düşmüş olması özel durumdan sayılmıyor...
Not: . Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir Ciner Grubu şirketidir.
YTD
-
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum bazında
-
Bu bakır madeni ni satmıştı nereye gitti o para bilen varmı arkadaşlar
-

Originally Posted by
boran
Bu bakır madeni ni satmıştı nereye gitti o para bilen varmı arkadaşlar
Adamlar 2gün önce yatırımcı bilgilendirme formu yolladılar. Okumanızı tavsiye ederim. Yine anlamazsanız basite indirgeyip anlatmaya çalışırım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri