Bari bu hafta yüzümüzü güldür yeter artýk býktýrdýðýn![]()
Bari bu hafta yüzümüzü güldür yeter artýk býktýrdýðýn![]()
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
Yok yok bu adam ah almaya yemin etmiþ. Emirlerini 31 lot olarak veren yurdum insaný, boþuna yorulma. Utanma duygusu, vicadn gibi þeyler olmaz bunlarda. Saðlýðýndan olma. Ciðerini yakma, ciðerlerinin yanmasýný dile. Krediye mirediye girme, lazým olan parayý borsanýn bataklýðýna sokma. Hele de böyle cibiliyetsiz kaðýtlara bulaþma bile..
YTD
Piyasalar bu kadar badireler atlattý satmadým ve de satmayacaðým da.. Gel istediðim fiyata satayým... Sizin zamanýnýza da yazýk benim zamanýma da yazýk. Boþu boþuna zaman kaybetmeyelim. Yoksa sonuna kadar bekleyeceðim. Yeminle lannnnn...![]()
Günahým neydi? ky olmak mý? Büyük para sahibi olsam yapacak o kadar çok iþ var ki, borsada ne iþim var? Kim soyuyor bizi kim? Devletimize güvendim ve devletin borsasýnda hisse aldým. Almaz olaydým keþke almaz olaydým. Bu mu olacak her borsaya giren yatýrýmcýya ??? Aylarca bekle, yýllarca bekle, eeeeee ne oluyor hep zarardayýz. Bu resmen, alavere dalavere ile adam soymaktýr. Bir kere de kazandýr be borsa birkere de kazandýr.... Allah'ým neydi benim günahým ??? Merak ediyorum acaba bunlarý yapanlarýn kendisi benim durumumda olsa ne yaparlardý. Kesin intihar ederlerdi herhalde... Çok deðil biraz vicdan gösterin biraz ve kendinizi ky yerine koyun...
Kabak tadýný çoktan aþtýn sen neyse küfür etmicem ama beddua edicem her gün her saat anladýn sen... KY arkadaþlar illa borsaya giricem derseniz kendinize baþka bir Kaðýt bulun derim bu uyuz eþþek ile hastalýk hastasý olursunuz benden size tavsiye ...
Her Koyun kendi bacaðýndan asýlýr, bu durumda diðer Koyunlarýn asýlana bir faydasý olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun iþler bundandýr ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
!! YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin Ýlacý olsa Baþýna sürerdi
PARK HOLDÝNG YKÜ RECEP BAÞTUÐ: ULUSLARARASI ARENADAN 1.6 MÝLYAR DOLAR TAZE PARA GETÝRDÝK. (1 aðustos 2018 tarihi itibariyle)
Ciner Grubu Ýþtiraki WE Soda limited 1 milyar 660 milyon dolar sendikasyon kredisi saðladý. Bu anlaþma, Türkiye borçlanma piyasalarýnda son 5 yýlda görülen en yüksek tutarlý kurumsal finansman anlaþmasý olarak tarihe geçti.
PARK HOLDÝNG YKÜ RECEP BAÞTUÐ: SON 5 YILDA 4 MÝLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPTIK
Yer Ýmleri