PRKME Konsolide 2019/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 7131303 Yýllýk Deð%:-92
PRKME Konsolide 2019/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 7131303 Yýllýk Deð%:-92
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
O kadar para sadece ýlgýn santralinin lisansý için Holding aktarýlmýþ oldu. Lisans dýþýnda Ilgýn santralinin hiç bir varlýðý yok henüz, birde büyük masrafla inþaasý yapýlacak. “ ölme eþeðim olayý”
Þirketin uzun süre ciddi bir faliyeti olmayacak gibi... Bari patron Ankara ve Silopi termik santralleri ile prkme yi birleþtirip prkme ye faliyet kazandýrsa.
Kazan soda Elektrik, park termik, konya ..hepsi benzer iþ modeli gibi.. Ayrýca holdingin çok güzel iþtirakleri varmýþ..
KAP: PRKME [ ] PARK ELEKTRÝK ÜRETÝM MADENCÝLÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/798791
Dosyalar:
Özel Durum Açýklamasý (Genel) 2019-11-13
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama Daha önce kamuya açýklandýðý üzere, 2019 yýlýnýn son çeyreðinde kömür üretim faaliyetine baþlanmasý amacýyla, baðlý ortaklýðýmýz Konya Ilgýn Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Þ.(Konya Ilgýn) rödovans usulüyle iþletme hakkýný elinde bulundurduðu Ilgýn'da yer alan kömür sahasý ile ilgili bu yýlýn Mayýs ayýnda 2019-2024 yýllarýný kapsayan bir dekapaj sözleþmesi imzalamýþtý. Söz konusu sözleþme kapsamýnda, geçtiðimiz Haziran ayý içinde kömür yataðýnýn üzerindeki örtü tabakasýnýn kaldýrýlmasý çalýþmalarýna baþlanmýþ olup, planlandýðý gibi kömür üretim aþamasýna gelinmiþtir. Önümüzdeki 5 yýllýk süreçte, yýllýk yaklaþýk 420.000 ton olmak üzere toplam 2,1 milyon ton kömür üretilmesi planlanmaktadýr. Kömür üretim miktarý, ilgili dekapaj planlamasý ve üretilecek kömüre piyasada oluþacak talebe baðlý olarak Konya Ilgýn tarafýndan artýrýlýp azaltýlabilecektir.
Bu çerçevede, bu yýlýn kalan bölümünde ve esas itibariyle önümüzdeki yýl üretilecek kömürün satýþý amacýyla baðlý ortaklýðýmýz Konya Ilgýn, pazar araþtýrmalarýna ve potansiyel müþterilerle görüþmelerine baþlamýþ olup, geliþmeler hakkýnda kamuya gerekli açýklamalar yapýlacaktýr.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Park Elek. Madencilik* *
* * Kapanýþ (TL) : 2.89 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 430 - 3A Ort. Ýþl.Hac.(mn$) : 2.93* * ?
* * PRKME TI Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist:* * *
* * Ilgýn kömür madeni üretime hazýr* *
* * PRKME baðlý ortaklýðý olan Konya Ilgýn tarafýndan Ilgýn'daki kömür* madenine iliþkin imzalanan anlaþmaya istinaden kömür yataðý üzerindeki* örtü tabakanýn kaldýrýlmasýna baþlanmasýyla birlikte kömürün üretim* aþamasýna geldiði belirtildi. Önümüzdeki 5 yýlda üretim, toplamý 2,1* milyon ton olmak üzere yýllýk 420 bin ton olarak planlanýyor. Þirket,* talebi belirlemek amacýyla potansiyel alýcýlarla görüþmeye ve bir* pazar araþtýrmasý yapmaya baþladý.?* * "
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20191114092802888_1.pdf
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Ben Ilgýn in köyündenim doðma olarak. Yakýným geldi ilgina santral için izin verilmiyor. Kömür çýkarýp bir yerde deðerlendirilecek. Konut kaliteli sobayý eriten cinsten. Bilgim bu kadar
Yýlda 420.000 bin ton kömür üretimi. Acaba tonu minimum kaç TL den satabilir ki? Fiyat için yardýmcý olanlara þimdiden teþekkürler 😊
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri